10 more things about me


64

1. Kun herään aamulla, en todennäköisesti saa unta enää sen jälkeen. Ei väliä, oliko se sitten neljältä vai seitsemältä – päivän ohjelma ja tulevat aamutoimet alkavat välittömästi pyörimään päässäni.

2. Poikaystävälläni on moottoripyörä, mutta en ole tehnyt sen lähempää tuttavuutta siihen. Keskustelemme tästä käytännössä päivittäin, kun hän yrittää saada minut kaikin keinoin hyppäämään kyytiin!

3. Olen hyvin varma jo monista tulevaisuuteni yksityiskohdista, kuten esimerkiksi hääpaikasta (pikemminkin kaupungista), perhe-elämästä, kasvatustyylistä ja esimerkiksi häissä soitettavista biiseistä. En ole sen kummemmin suunnitellut mitään, mutta tiedän vain joidenkin asioiden menevän tietyllä tavalla.

4. En juurikaan pidä ns. tyypillisistä juhlaherkuista, kuten voileipäkakusta, vaahtokarkeista, kermavaahdosta, kuppikakuista tai kekseistä. Paheitani ovat salmiakit, lakritsi, juustot ja croissantit!

5. Rakastin jo nuorena koti-iltoja. Kävin täysi-ikäisenä ulkonakin, mutta viikonlopun suosikkiaktiviteettini oli kuitenkin vuokrattu leffa ja hyvät eväät. Vietin myös äitini kanssa vastaavanlaisia “tyttöjeniltoja” säännöllisesti!

97

6. Olen huono toimimaan tarkkailevien silmien alla. Vihaan yli kaiken esimerkiksi sitä, jos syön jotakin herkkua ja joku tuijottaa nähdäkseen reaktioni. Haluan nauttia vastaavista tilanteista rauhassa, hah! (Okei, ruokailu ylipäätäänkin on minulle pyhä asia, silloin ei tuijotella, huudella, häiritä tai tehdä mitään muutakaan)

7. En ole kyllästyvää sorttia. Syön usein samaa ruokaa päivätolkulla (aamupuuroni on ollut sama varmaan edelliset kolme vuotta), katson tiettyjä sarjoja uudelleen ja uudelleen ja rakastan arjen selkeitä rutiineja. Ei sillä, ettenkö nauttisi uusista kokemuksista, makuelämyksistä tai vaihtelusta – en vain vaihda arjen suosikkejani helpolla!

8. Sarjoista puheenollen, en katso telkkaria. En voi sietää nykypäivän tosi-tv:tä, eikä telkkarista vastaavien deittiohjelmien lisäksi muuta tunnu tulevankaan. Mikäli haluan tuijottaa jotakin, katson sitten vaikka niitä Frendejä viidettäkymmenettä kertaa ja nauran samoille vitseille aina uudelleen ja uudelleen :D

9. Olin nuorempana suuri Disney Channel – fani ja voisin vieläkin katsoa Hannah Montanaa. Jonas Brothers oli kaikkien aikojen lempibändini ja Demi Lovato on mielestäni upea nainen vielä tänäkin päivänä. Myös kaikki animaatioleffat iskevät ja kovaa, suosikkini on ehdottomasti pari vuotta sitten ilmestynyt Paddington!

10. Viihdyn luonnollisessa itsessäni ja pyrin viimeiseen asti välttämään kaikenlaisia lisäkkeitä/tekojuttuja. Hammasraudat ylähampaisiin olisivat ainoa “korjaava” asia jotka voisin ottaa – lapsena kun piti olla niin itsepäinen!

96

1. When I wake up, I can hardly fall asleep again. I always start thinking about my routines and schedules!
2. My boyfriend has a motor bike, but I’m not familiar with that at all. We’re discussing about it pretty much everyday, he’d want me to ride with him so badly!
3. I’m sure about many details of my future, for example some wedding and family things. I haven’t planned any of them, I just know that they’re going to go that way.
4. I’m not a fan of typical party foods, for example Finnish sandwich cake (I know right?!), marshmallows, whipped cream, cupcakes or biscuits. Salty liquorice, cheeses and croissants are my vices!
5. I loved to spend my nights in even as a teenager. Yes, I did go out of that age, but my favorite weekend activity was still movies and snacks. I actually did that with my mom quite often!
6. I don’t like working when someone has an eye on me. For example if I’m eating something delicious and someone keeps staring at me to see my reaction. Well, what it comes to the eating habits in general, I definitely need my space!
7. I don’t get bored easily. I can keep eating the same foods, watch the same series and maintain my everyday routines without getting tired of them.
8. Speaking of series, I don’t watch TV. I personally think there’s nothing to watch (dating shows are not my cup of tea), so I prefer to watch Friends over and over again :D
9. I was a huge Disney Channel – fan back in the days and I could seriously watch Hannah Montana today as well. Jonas Brothers was my all-time favorite band and I think Demi Lovato is an amazing artist nowadays. Not to mention animations, the movie version of Paddington is my very favorite!
10. I like to keep myself natural and I’m trying to avoid all kinds of extensions and fake things. Braces is the only thing I’d approve, since I had to be so tenacious when I was young!

20 Comments

 • Jeanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Nämä postaukset on huippu luettavaa! 😃 Täällä myös yksi suuri Disney Channel fani 😊

  Reply
 • Emilia
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi miten ihana postaus, kiva kun keksit oikeasti tälläsiä erilaisia eikä mitään perus juttuja, joita näkee aika monissa blogeissa 😊 Niin kauniita kuvia taas kerran ja varsinkin toi viimenen, ihanat hiukset sulla ♥ Mä taas oon ite sellanen, että kulutan kaikki turhimmatkin tv-sarjat ja hömppäjutut ihan puhki, telkkaria tulee katteltua siis aika paljon 😃

  Reply
 • Eveliina
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Samastuin tohon Disney Channel -kohtaan niin hyvin, tääl on yks jonka soittolistalla on vieläkin demin ja jonas brothersien vanhoja biisejä ja hannah montanakin on katsottu moneen kertaan alusta loppuun 😃

  Reply
 • Sofia
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Mulla on kans toi sama että mielummin on luonnollinen kuin käyttäisi kaikkia lisäkkeitä. Toisaalta olen onnellinen kun ei tarvetta olekaan kun esim pitkät ja paksut hiukset on omasta takaa! Ja tuo hammasrautajuttu.. Mulla oli niin lähellä ettei mulle tullut rautoja nuorempana. Olin itse niitä vastaan ja lopullisen päätöksen teki joku erityishammaslääkäri, joka käski mua syömään puuroa että leuat kasvaa!? 😃 No eipä kasvanut ja nykyään harkitsen Invisalign-oikomishoitoa hampaisiin, mutta se maksaa noin 4000-6000€, joten ajankohtaa pitää miettiä 😃..

  Reply
 • Marie
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Tää on ehkä todella hölmö kysymys, mutta mitä tekisit tilanteessa jossa asuisit pienessä kaupungissa, hengailisit pienessä kaveriporukassa sekä poikaystävän kanssa jotka kaikki tekevät yhtä ja samaa viikonloppuisin: ryyppäävät. Välillä sitä haluaisi elää täysin puhdasta elämää ja ajaa omaa hyvinvointia, mutta ei jaksaisi joka viikonloppu istua yksin kotona kattomassa leffaa kun muut pitää hauskaa. Ja en siis siedä selvinpäin humalaisia ihmisiä joten se mukana meneminenkin on vähän kakspiippusta.

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hei, ei todellakaan ole hölmö kysymys! Olen ihan varma, että moni painii samaisten juttujen kanssa 😊 Itse kävin tosiaan juuri silloin täysikäiseksi täytettyäni ehkä puolisen vuotta/vuoden aina silloin tällöin baarissa, mutta kyllästyin koko touhuun varsin äkkiä. Muutin melko nopeasti sen jälkeen pääkaupunkiseudulle ja tapasin paljon muita “baarittomia” ihmisiä, joten mulla tollaista ristiriitaa ei missään vaiheessa tullut – poikaystävänikään kun ei alkoholin kanssa läträä. Jos kuitenkin olisin itse vastaavassa tilanteessa, puhuisin ensinnäkin läheisilleni ja yrittäisin keksiä jotakin kaikille sopivaa tekemistä. Selvittäisin miksi he oikein haluavat ryypätä joka viikonloppu ja sanoisin, että eikö elämässä olisi paljon muutakin kivaa 😊 En minäkään jaksaisi ravata selvänä baarissa varsinkaan noin usein, jäisin siis kiltisti kotiin ja pyytäisin poikaystävääni jäämään kanssani. En viettäisi jokaista viikonloppuani vastoin tahtoani paikassa, jossa en halua olla. Mulle henkilökohtaisesti nimenomaan terveet elämäntavat ja omana itsenäni oleminen on tosi tärkeää, joten vaadin niiden ymmärtämistä myös läheisiltäni. Kaksipiippuinen juttu, mutta olen kuitenkin varma siitä, että läheiset aina ymmärtävät, mikäli heille tosiaan on paikka elämässäsi 😊

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Sama juttu, ehkä siksi ne lisäkkeet ovatkin jääneet kaupan hyllyille 😊 Ja siis sama täällä! Mulla oli alahampaissa raudat, mutta en suostunut enää uuteen sessioon ylemmän rivistön kanssa, vaikka yksi hammas olisikin pitänyt vetää takaisin riviin. Invisaling mielessäni siis myös… 😃

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hahaaa sama täällä! Vieläkin menee kaikki ulkoa 😉 (niin biisit kuin jaksotkin)

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hei ihana kuulla! Kiitos Emilia

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Jeee kiitos Jeanna! Disney

  Reply
 • Nancy
  November 30, -0001 at 12:00 am

  I loved Disney channel back in the day too! <3 http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 • Isla
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ei liity postaukseen, mutta noi sun raakakakkusnäpit. En kestä 😃DDDDDDD itkisin sun puolesta ellei naurattais näin paljoo. Varmasti aika herkku varsinkin noin lattialta tarjoiltuna. 😉

  Reply
 • Anna^
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Olisi ihana tuntea siut paremminkin, koska kun luen näitä juttuja millane olet niin joka kerta 99% sopii myös minuun 😊 Mullakin oli hääpäivästä (kirkosta) unelma jo pikkutyttönä missä haluaisin mennä naimisiin ja juuri siellä kirkossa minut vihittiinki 2-vuotta sitten. (Joensuun ev.lut.kirkko). 😊

  Reply
 • kiira
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Tuolla aikaisemmin puhuit baarielämästä nii kuinka usein sä tai poikaystäväsi käytte baarissa/terdellä? Ja sallitko sun poikaystäväs käyvän ilman sua vaik et ite käy? Mä oon tosi koti-ihminen ollut aina. Poikaystävä myös ennen. Nythän on vioden sisään muuttunut ja tullu joku ihme menokausi eli baarikausi 😃 ja mä en oikeen tykkäis päästää häntä..aattelenkohan ihan tyhmästi 😃 Mietin vaan tulevaisuuttakin kun olen (hopeso) joskus raskaana niin en kyllä tykkäis et poikaystävä kävis sillon raskaana ollessani baarissa!! :S onksulla sama ajatus tästä?

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ysikymppiset! 😊

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Awww! 😃

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  ÄLÄ 😃DDDDDD!! Mikä tragedia! Vähän se kyllä nauruksi meni itselläkin xD

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiitos ihana!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi mikä kommentti Anna! Vihkiminen juuri kyseisessä kirkossa kuulostaa täydelliseltä 😊

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Meitä kumpaakaan eivät yökerhot sen kummemmin kiinnosta, vietetään siis molemmat viikonloppumme mieluiten ihan rauhassa. Poikaystäväni tosta vierestä just sanoi, että jossain välissä sitä vaan tajuaa, ettei vaan enää jaksa/huvita 😊 Kuten jo aikaisemmalle vähän vastaavassa tilanteessa olevalle sanoin, kannattaa jutella asiasta ihan avoimesti! En minäkään monia viikonloppuja haluaisi yksin kotona odotella, joten nostaisin kissan ehdottomasti pöydälle. Olen aivan varma, että sinunkin poikaystävälle tulee jossakin vaiheessa se kiintiö täyteen, jo rutkasti ennen sitä isä-vaihetta

  Reply

Leave a Reply