15 kysymystä hiuksistani


1. Hiustyyppi?

Luonnostaan melko suora ja karhea. Kiharat pysyy hyvin, mutta myös takkuuntuu helposti. Yksittäinen hius on ohut ja niitä on paljon.

2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein?

Olen käynyt Essillä nyt varmaan viitisen vuotta. Aloitettiin yhteistyö aikoinaan Peilissä ja nykyään käyn istumassa AKA Luovan tiloissa, noin 3-4kk välein!

3. Mitä hiuksillesi tehtiin viimeksi kampaajalla?

Vaaleita raitoja ja sävytys, joista jälkimmäistä vaihdellaan aina fiiliksen ja tarpeen mukaan. Viimeksi taidettiin mennä vähän lämpimämpään suuntaan, välillä pitää poistaa keltaisuutta jne. Sitten tietysti pestään, laitetaan Olaplexit ja freesataan malli!

4. Tukkajumalasi?

Fredrika Akander, hän osaa stailata hiuksia kivasti. Huiveja, pinnejä, nutturoita, lettejä… Pitäisi itsekin muistaa olla kokeilevaisempi!

5. Suosikkikampaus?

Ei nyt varsinaisesti mikään kampaus, mutta rennot laineet ja hiukset “heitettynä” toiselle puolelle. Myös näiden kuvien scrunchie-ponnari ja puoliponnari iskee tällä hetkellä!

6. Vakio hätäkampaus?

Takaraivolle tehty pikanuttura on sellainen, minkä pyöräytän monta kertaa päivässä. Niin tuulisilla kaduilla, kuin kotonakin.

7. Kuinka usein peset hiukset – aamulla vai illalla?

Pesen 2-3 kertaa viikossa, riippuu vähän treeneistä ja menoista. Käyn suihkussa aina iltaisin ja annan hiusten kuivua luonnollisesti illan/yön aikana.

8. Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki?

Tällä hetkellä käytän värjätyille hiuksille tarkoitettua Love Beauty & Planetin Muru Muru Butter & Rose shampoota ja hoitoainetta – rakastan näiden tuoksua. Toinen uusi lemppari on lämpösuojallinen muotoilulakka Goldwell Kerasilk Style Texturizing Finish Spray – tätä kun laittaa ennen kihartamista, ei tarvitse hiuslakkaa ollenkaan. Muuten tykkään monista Sebastian Professionalin, Oriben ja Balmainin tuotteista, mutta en kyllä keksi mitään yhtä tuotetta, mitä ilman en voisi elää!

9. Mikä hiustuote ei nappaa?

Katsoin juuri kylppärin kaappiin ja siis hiuspuuteri! Liian tuhtia minulle. Tykkään “liikkuvasta” tukasta ja inhoan sitä fiilistä, jos juuressa on raskaat tuotteet tai vaikka isot tupeeraukset.

10. Jäätävin hiuslookkisi?

Kaikki teinivuosien hiuskokeilut (oli punaista, mustia palkkiraitoja jne. :D), mutta hyvänä kakkosena tämä tukka, jota ei ole ilmeisesti leikattu tai harjattu vuosikausiin

11. Syötkö ravinnelisää hiuksille?

En syö. Oon kyllä kokeillut Biotiinia ja HairLustin ravinnelisiä, mutta meidän taloudessa poikaystävä tyhjentää nämä purkit ennen minua…

12. Käytätkö/oletko joskus käyttänyt hiuslisäkkeitä?

Näitä en ole koskaan testannut!

13. Hiuskatastrofi?

Viimeisin sattui Balilla, kun kaikki raidoitetut kohdat värjäytyi vihreäksi hotellin altaassa pulikoimisesta. Sain värin joten kuten kuriin ketsupilla (kyllä :D), mutta reissun jälkeen juoksin kampaajalle pää kolmantena jalkana!!

14. Millä suoristat ja/tai kiharrat?

Kiharran joko ikivanhalla Vival Sassoonin Infra Radiancella (pienemmät kiharat) tai sitten Remingtonin Proluxe sauvakihartimella (isommat laineet).

15. Hiusvinkki?

Hanki hiusturbaani! Pieni kolmion mallinen pyyhe, jonka sisään laitetaan märät hiukset ja se roikkuva osa napitetaan pään päälle. Paljon kätevämpi (ja hellävaraisempi) kuin raskas jättipyyhe ja hiuksetkin kuivuu nopeammin.

Kiitos Sara hyvistä kyssäreistä – ottakaahan muutkin tästä koppia! Näitä on ollut kiva lukea jo muutamien blogeista. :)

Back with translations in my next one!

No Comments

    Leave a Reply