2 x ihana joululahjapakkaus

Mainos @kicks.fi

Ho Ho Ho! Vajaa kaksi viikkoa jouluun ja meikäläisellä alkaa olla lahjahommat niin sanotusti paketissa. Homma on ollut tänä(kin) vuonna helppo, sillä annan lahjoja tunnetusti aina vaan kahdesta eri kategoriasta – ruoasta tai kosmetiikasta. (Jos tietysti tärkeintä, eli kukkia ei lasketa). Multa saa siis hyvin todennäköisesti keittiötarvikkeita tai suihkusaippuoita, mutta käyttötavara goes luksus – siinä on moni mun lahjoista ainakin toivon mukaan kiteytettynä. 

Yksi erinomainen esimerkki tällaisesta on nämä Kicksin vuotuiset MON SUN joulupakkaukset, joista uudet Moment Makers ja Weekly Renewal Body Oil & Brush -setit ovat mulla jo kuusen alla odottamassa paketointia. (Kuvainnollisesti sanoen hei, eihän näitä paketteja kannata mihinkään paperiin piilottaa!!). Myös tuotteet pakkauksien sisällä tulevat koristamaan lahjansaajan kylppäriä sekä tuovat MON SUNin mission mukaisesti kotispa fiilistä päivään kuin päivään. 

Haluatteko jo kuulla mitä paketit sisältää? 

MON SUN Moment Makers -joululahjapakkaus

Tässä lahjapakkauksessa on mun yksi ikisuosikki, nimittäin Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel, joka on käsi sydämellä maailman ihanin suihkugeeli. Tämä saippua ei siis ainoastaan vaahtoa sitä levittäessä, vaan on sellaista jo kämmenelle pursottaessa. Koostumus on melkein kuin ilmavaa kermavaahtoa – pelkästään positiivisessa mielessä siis!

Muut sisältävät tuotteet: Meikkipussi, After Hour Moist -vartalovoide, Nighttime Wonder Detox & Antioxidant Treatment, MON SUN Dry Body Brush

MON SUN Weekly Renewal Body Oil & Brush -joululahjapakkaus

Tämä setti on puolestaan kaltaiseni öljyfanin unelma. Mantelia, avokadoöljyä ja E-vitamiinia sisältävä vartaloöljy toimii sekä hierontaöljynä että ihon kosteuttajana! Aionkin rehellisyyden nimissä kiikuttaa tämän pukin kontin sijaan meidän oman lavuaarin reunalle, sinne MON SUNin käsisaippuan viereen, ja käydä KICKSistä uuden pakkauksen tilalle. 

Muut sisältävät tuotteet: MON SUN Dry Body Brush

Näissä tunnelmissa toivotan teille siis mitä ihaninta sunnuntaita ja joulun odotusta – täällä ollaan ainakin ihan täydessä fiiliksessä jo!

No Comments

    Leave a Reply