6 x NEW BEAUTY FAVORITE


VITA LIBERATA: BEAUTY BLUR

Ihan paras pohjatuote, olen sekoittanut tätä viime aikoina meikkivoiteeseen. Toimii myös sellaisenaan meikittöminä päivinä – kyseessä siis heleyttävä ja päivettävä voide kasvoille, joka tasoittaa samalla ihoa!

CALVIN KLEIN: OBSESSED

Mulla on itse asiassa parikin uutta tuoksusuosikkia, kuten IG:n puolella olen maininnutkin, mutta tällä hetkellä käytän eniten tätä. (Johtuu varmaan siitä, että tässä postauksessa mainitsemaani Narcisoa tuli suihkuteltua ihan reippaasti kuvausten yhteydessä :D). Obsessed tuoksuu itämaiselta laventelilta ja koukuttaa kyllä nimensäkin mukaisesti!

IDA WARG: MOISTURIZE SHAMPOO & CONDITIONER

Uudet lempparit suihkuosastolla! Kuolaan tätä karamellin tuoksua aina kun käyn pesemässä hiukset. Huumaavan tuoksun lisäksi putelit näyttää kauniilta hyllyllä ja talven kuivattamat hiuksetkin kiittää. :)

SKIN TREAT & CONTINU: OVERNIGHT TREATMENTS

Rakastan naamioita, jotka voi jättää pitkäksi ajaksi vaikuttamaan, joten tämä overnight -trendi on todellakin mun juttu! Skin Treatin kosteuttava yönaamio on kulunut ihan hurjaa vauhtia tässä eristyksen aikana ja Continun hiusnaamiota olen itse asiassa tykännyt käyttää niin, että laitan sen päähän kotitoimistopäivän ajaksi ja pesen illalla pois ennen nukkumaanmenoa.

FORMULA 10.0.6: BARE FACE BEAUTY CLEANSING OIL

Yön yli jätettävien tuotteiden lisäksi myös öljypohjaisia putsareita on näkynyt viime aikoina paljon ja näin kuivan ihotyypin omaavana ei voi muuta sanoa, kuin että I’m here for it!! Tämäkin tuote tuoksuu ihanalta (mantelilta ja vaniljalta) ja puteli maksaa noin kympin, eli ihan loistava meikinpoistoaine arkeen. Takana näkyvä kasvorullakin on päässyt tämän tuotteen myötä käyttöön!

I’ve been trying out a punch of beauty products during this lackdown and also finding a lot of new favorites, so here’s my top 5 in beauty at the moment! Vita Liberata illuminating face cream, Calvin Klein Obsessed parfume, Ida Warg (caramel scented!) moisturizing shampoo and conditioner, a few overnight masks by Skin Treat and Continu and also different cleansing oils – Formula 10.0.6 vanilla scented one being my favorite.

No Comments

    Leave a Reply