Aamiaisvinkki Helsinkiin: Flät No 14


Kurpitsahummusta, talon leipää, jogurttia ja granolaa, pecorinosalaattia, munakokkelia & jotain raikasta. Näillä minä herkuttelin sunnuntaina kauracappuccinoni lomassa ja rakastin joka suupalaa. Niin paljon, että nyt on pakko vinkata paikasta teillekin!

Kyseessä oli Kalliossa, Karhupuiston kupeessa sijaitseva Flät No 14 ja heidän koottava aamiainen. Tai brunssi – listalta saa kerättyä kivan setin myös lounaaksi. Aamiaishenkinen menu on saatavilla klo 16 saakka ja kuten sanottu, sieltä valitaan oman nälän mukaan joko 3, 5 tai 7 annosta. (Annokset ovat pienehköjä, joten suosittelen meidän hyväksi todettua enemmän on enemmän -taktiikkaa. :D) Viiden setti oli juuri passeli etenkin pidemmän kaavan istuskeluun ja itse tykkään muutenkin maistella, näpertää ja jakaa annoksia, kun ollaan ulkona syömässä. Kaikin puolin siis tosi kiva aamis – voisin lähteä uusintakierrokselle vaikka tältä istumalta!

Joskin seuraavana Kallio-listallani taitaa olla Tannerin ja Cafeliton aamiaiset, olen kuullut niistäkin valtavasti hyvää. :)

Pumpkin hummus, house bread, yoghurt and granola, pecorino salad, scrambled eggs & something fresh. This is what I ordered last Sunday next to my oat cappuccino and I loved every single bite. If you’re looking for a brunch spot here in Helsinki, try Flät No 14 and their mix & match menu. You can choose 3, 5 or 7 components depending on your mood and trust me – it was as good as it looks!

1 Comment

  • Sara
    November 30, -0001 at 12:00 am

    Kiitti vinkistä! Näyttää niin herkulliselta 😍

    Reply

Leave a Reply