Arki just nyt


Telkkarista katson…
…uusintoja ja ruokaohjelmia. :D Meidän kesäsarjat on aina tätä luokkaa – katsotaan aamiaisen yhteydessä usein jakso Frendejä ja illalla esim. Masterchef Australiaa. Yksin katson The Marvelous Mrs. Maiselia, jota koitan tosin epätoivoisesti säästellä, kun en haluaisi sen millään loppuvan!

Luen…
…aika montaakin kirjaa, kun otin taas kesäksi e- ja äänikirjat*, mutta merkittävin aloittamistani on ollut Slay In Your Lane – The Black Girl Bible. Halusin etsiä käsiini jonkun ajankohtaisen opuksen ja tämä on ollut paitsi sellainen, myös avartava, inspiroiva ja opettavainen. Kertoo siitä, millaista on olla musta lontoolaisnainen uramaailmassa ja ilmeisesti loppupäässä avataan myös muita arkipäiväisiä teemoja aina deittailusta lähtien.

Syön…
…kyllästymättä mansikka-fetasalaattia! Kuin myös poikaystävän tekemää aasialaista, aina kun vaan pääsen osingoille kasvisversioiden myötä. Oon nyt myös ollut pari aamua ilman puuroa (kerrassaan jännittävä viikko :D) ja syönyt aamiaiseksi jogurttia granolalla sekä itsetehdyllä raparperihillokkeella. On muuten aivan sairaan hyvää!

Treenaan…
…joogaa ja mieluiten heti ekana aamulla. Nyt on ollut myös ihana lenkkeillä, mutta saa kyllä nähdä, milloin sitä uskaltautuu taas ryhmäliikuntatunneille. Meidän toimipiste on ollut koko ajan auki ja mun jäsenmaksutkin rullannut tavalliseen tapaan, mutta luulen kyllä että astelen paikalle vasta joskus juhannuksen jälkeen.

Herkuttelen…
…jäätelöllä, oliiveilla, Nick’sin kookospatukoilla… Ja joillakin vähän spessummilla viikonloppuresepteillä!

Odotan…
…juhannusta ja sen jälkeistä viikkoa, nimittäin tulen viettämään ne kotiseuduilla Itä-Suomessa. <3 Mennään tosiaan ensin mökille ja jään siitä vielä perheen luokse. Meillä on vielä vähän jos minkälaista juhlaa tossa parin viikon sisällä (ihan siis omalla porukalla), joten lasken kyllä päiviä ensi viikkoon, etenkin tällaisen kotikevään jälkeen!

Tällä viikolla aion…
…panostaa pariin kampanjatoteutukseen, mistä olen myöskin tosi tosi iloinen ja kiitollinen. :) Huomenna mulla on optikko ja sen jälkeen luvassa ystäviä sekä hyvää säätä, eli kivan viikonlopun ainekset on siis nytkin kasassa.

*Mulla on Nextorylle koko kesän voimassa oleva koodi, jolla uudet käyttäjät saa kuukauden ilmaiset kirjat! Kokeilun voi aloittaa täällä ja palvelun voi myös irtisanoa maksutta milloin tahansa.

A quick life update: I’m currently watching easy summer shows – Friends, Masterchef Australia and The Marvelous Mrs. Maisel. Reading eye-opening Slay In Your Lane – The Black Girl Bible and eating salads with strawberries and feta. Working out in the morning, doing yoga or going for a walk and treating myself with ice cream or olives. I’m counting days for Midsummer, because I’m going to meet my family and before that I’m delighted to focus on work. As well as friends and warm summer days!

2 Comments

 • Amanda
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana asu ja kuvat! 😍✨

  Reply
 • Jennyjamsen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihanan kuosinen toi hame, jotenkin tosi freesi 😍

  Reply

Leave a Reply