Beauty talk: favorite hair products


hair01

Olen vihdoin löytänyt sopivat tuotteet hiustyypilleni! En ole koskaan ollut kovin innokas hiusten hoitaja, mutta viime aikoina uusien tuotteiden testailu ja etenkin hiusteni kunto on alkanut kiinnostaa entistä enemmän. Pitkät hiukset kaipaavat säännöllisen harjaamisen lisäksi hellävaraista käsittelyä ja muutamia täsmätuotteita erilaisten hiuspäivien varalle. Toisinaan sitä kun herää leijonanharjaa muistuttavalla pörrötukalla ja joskus hoitoaine on lätistänyt hiukset niin, että niitä on mahdotonta muotoilla ilman hyviä tuotteita. Siispä päätin esitellä teille kaikki tämän hetkiset suosikkipurkkini, niin vanhat kuin uudetkin!

1. Bangerhead On The Beach! – suolasuihke on tiheässä käytössä juuri silloin, kun hiukset tuntuvat liian liukkailta käsiteltäviksi. Suihke tuo hiuksiin sellaista luonnollista pitoa ja volyymia, eikä sen tuoksussakaan ole mitään valittamista. Kuka nyt ei haluaisi tuoksua kesältä ja goji marjoilta?

2. Käytän Redkenin Pillow Proof – föönisuihketta ihan vain lämpösuojana, mikäli kiharran tai suoristan hiuksiani. Käytän fööniä ehkä hyvällä tuurilla pari kertaa vuodessa, sillä pesen hiukseni aina iltaisin ja annan niiden kuivua luonnollisesti yön aikana. Näin olen tehnyt koko elämäni ajan, enkä keksi mitään syytä muuttaa sitä.

3. Bed Head TIGI Sugar Shock on tainnut olla pitkäaikaisin suosikkini näistä kaikista, käytössä on tällä hetkellä ties kuinka mones pullo! Levitän tuotetta aina sormenpäilläni pyyhekuivaan tukkaan, miten saan hiuksiini sitä paljon toivottua tuuheutta. Merisuolasuihkeeseen verrattuna tämä sokerisuihke antaa vähän siistimmän ja huolitellumman lopputuloksen, eikä jätä hiuksia ihan niin pörröiseksi. Kaikkien TIGI:n tuotteiden tapaan tämäkin tuoksuu ihan karkilta!

4. Kevin Murphyn Bodybuilder on TIGI:n Totally Baked – marenkivaahdon rinnalla suosikki muotovaahtoni. Bodybuilder on marenkivaahtoa astetta kevyempi versio, mikä antaa hiuksille kivaa volyymia, tekemättä niitä kuitenkaan tahmaiseksi. Molemmat varsin hyviä, makean tuoksuisia vaihtoehtoja!

5. Vielä yksi volyymia antava tuote, Kevin Murphyn Full Again. Tämä on siinä mielessä vähän erilainen tuuheuttaja, sillä tuotteen tarkoitus on kirjaimellisesti paksuntaa yksittäisiä hiuksia viskoosikuitujen avulla. Omissa hiuksissani tämä toimii myös kosteuttajana ja hyvänä muotoilutuotteena, hiuksista kun tulee todella helposti käsiteltävät voiteen jälkeen. Tämä on vielä aika uusi yksilö tuotevalikoimassani, joten jään innolla odottelemaan hiuksia paksuntavia vaikutuksia!

hair022

6. Kiinnostuin Redkenin Extreme Anti-Snapista viime kuussa, kun kampaajani valitsi ja testasi hiuksilleni sopivia hoitotuotteita. Jätettävän hoitoaineen muistaminen oli kuulemma pitkien hiuksien kannalta erittäin suotavaa, etenkin nyt kun hiuksissani on myös vaalennettuja raitoja. Tämä kyseinen hoitoaine estää latvojen haaroittumista, korjaa hiusvaurioita ja vahvistaa hiuksia sen sisältämien proteiinien avulla. Aika loitotuote!

7. Bongasin Balmain Session Sprayn Sokoksen hyllyltä sen klassisen tyylikkään pullon ansiosta ja päätin antaa tuotteelle mahdollisuuden. Heh, ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun ostan jotakin sen kivan ulkokuoren takia… Lakka meni kuitenkin heti kättelyssä omiin suosikkeihini sen joustavuuden ja loistavan pidon ansiosta, ehdottomasti yksi parhaimpia hiuslakkoja mitä olen ikinä koittanut!

8. Käytän hiustenpesupäivänä yleensä TIGI:n Epic Volume shampoota ja hoitoainetta. Toisinaan kirkastan hiusteni vaaleaa väriä Schwarzkopf:in Color Breeze hopeashampoolla ja kerran parissa viikossa käytän tätä syväpuhdistavaa Moroccanoilin shampoota, joka puhdistaa hiukset läpikotoisin kaikesta ylimääräisestä. Varsin toimiva setti omille hiuksilleni!

9. TIGI:n Glaze Haze on myöskin ollut yksi vakiotuotteistani jo monen vuoden ajan. Laitan tätä seerumia aina pesun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan, mikä siloittaa hiuksia ja nopeuttaa niiden kuivumista. Voin nimittäin kertoa, että nämä hiukset eivät kuivu ihan hetkessä itsestään…

Vielä muutama sana hiusten hoidosta yleisesti ottaen! Olen siinä mielessä onnekas, että hiukseni eivät rasvoitu helposti. Pesuvälit saattavat vaihdella ihan tilanteen mukaan, mutta yleensä kastelen hiukseni noin 2-3 kertaa viikossa. Tavallisina työpäivinä pidän hiuksiani mieluiten kiinni, joten muotoilurautaakin tulee käytettyä vain kerran tai pari viikossa. Pyrin siis käytännössä rasittamaan hiuksiani mahdollisimman vähän :) Kysykää ihmeessä, jos jäi vielä jotakin epäselvää!

*Osa tuotteista saatu testiin Bangerheadilta.

I’ve finally found the right products for my hair type! I’ve never been crazy about hair care, but just recently I have become interested about testing new products and taking care of my barnet. Long hair needs more attention, brushing and some protecting products, which is why I’m writing this today. Here’s my favorite hair products at the moment, feel free to ask if you have something in your mind!

16 Comments

 • Janinafran
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Redken is my favourite hair product brand! The pillow proof is my life, can't live without that stuff 😊
  XO Janina
  http://janinafran.blogspot.ca

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Aivan ihana postaus!! 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Eikö ponnari katko hiuksia jos useesti käytät ? 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Haha ei nyt liity taas postaukseen, MUTTA jos lähetät snapchattejä nii valitsetko listasta kaikki yksitellen kelle lähetät vai voiko siellä tehdä jotain "ryhmiä"?

  Reply
 • Tuija Yli-Kauppila
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kivan väriset purkit/pullot ekoissa tuotteissa, kaikkia v.pun 😃D

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiitos hyvistä vinkeistä 😊 täytyy kokeilla tuotteita, Kevin Murphyn vaahto ja shampoo mulla onkin jo käytössä ja oon todella tyytyväinen niihin ! 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana postaus ♥ , eipä ihme, että sulla on niin kauniit hiukset, kun käytät noin laadukkaita tuotteita ja huolehdit muutenkin hiuksista ! 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  tilaatko noita tuotteita jostain netistä vai ostatko vaan kaupasta/kampaamosta? kun eikös tuppaa aika kalliiks tulemaan 😃

  Reply
 • Carina Ž
  November 30, -0001 at 12:00 am

  They look and sound great!

  http://carinazz.blogspot.com/

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Heippa Johanna! Oon nyt jonkun aikaa lukenut sun blogia silleen satunnaisesti, sillä asupostaukset sun muut ei oo ehkä niin mielenkiintosia mulle kuin taas nää hiustenhoito ja ihonhoito jutut 😊 Nyt tää postaus kyllä osu ja upposi sillä jokanen purkki ammottaa täällä ihan tyhjyyttään ja just valehtelematta googlasin parhaita hiustenhoitotuotteita. Mulla on itellä tapana pitää sellasia hiustenhoitoiltoja, että levitän aluksi kaikkii öljyjä ja sen jälkeen annan hoitoaineiden ja maskien vaikuttaa ja sitten aamulla hiukset on ihan sairaan pehmeät 😊 Pidätkö sä tälläsiä hoito"hetkiä" sun hiusten kanssa ja miten teet niille yleensä sellasia "hemmotteluja", olisi kiva kuulla! 😊

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  On nämä ainakin vielä ihan yhtenä kappaleena 😃

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Lisään sen aina mun "storyyn", tosta vasemmasta alakulmasta 😊 Niin se näkyy kaikille!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ostan kampaamoista tai sellasista hiusliikkeistä, muutaman olen näistä saanut blogin kautta =)

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hei kiva kuulla, kiitos=)! Kuten jo postauksen alussa sanoinkin, en oo koskaan ollut mikään suuri hiusten hoitaja.. Välillä laitan jotain öljyhoitoja, mutta siiis aika todella harvoin 😊 Pitäis kyllä enemmän tehdä!

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Sopiiko noi suolasuihkeet ihan suoristettuunkin tukkaan antamaan tuuheutta vai kannattasko sillon olla mielummin tyvikohottaja?

  Reply
 • Julia Karoliina
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Millä kameralla muuten kuvailet sun kaikki kuvat? Ovat niin valoisia ja upeita! <3

  Reply

Leave a Reply