ENITEN & VÄHITEN INSPIROI


JUST NYT ENITEN INSPIROI

Kirjat & elokuvat – Olen ravannut elokuvateatterissa nyt alkuvuodesta enemmän kuin koskaan ja olen nauttinut siitä ihan valtavasti. En edes muista, milloin viimeksi olisin aloittanut jonkun uuden sarjan – elokuvat kiinnostaa tällä hetkellä enemmän. Rakastin erityisesti viime viikonlopun Pikku Naisia leffaa, jonka tilasin myös kirjaversiona heti teatterista päästyäni. Toivottavasti saisin sen asap, nyt kun leffakin on vielä niin hyvässä muistissa!

Vaatekaapin uudistaminen – Tällä hetkellä ahdistaa kaiken maailman sitruunapaidat ja muut hauskat vaatteet, joita on tullut hankittua vuosien aikana. Suunnittelenkin parhaillani kunnon kirpparirupeamaa ja koitan hankkia myytyjen juttujen tilalle oikeasti ajattomia sekä helposti yhdisteltäviä vaatteita.

Matkustus & kielet – Olen viime vuosina pysytellyt talvet visusti Suomessa ja omalla tavallaan kompensoinut sillä kevään ja syksyn matkojani, joita toisinaan kertyy tavallista enemmän. Tänä vuonna talvea ei tosin tullutkaan ja aurinkoterapia olisi todellakin tehnyt ihmeitä tähän jatkuvaan marraskuuhun, mutta olen sen sijaan saanut inspiraatiota kielistä. Palauttelin taas vähän Italiaa mieleeni ja olen myös paneutunut englannin eri aksentteihin hämmentävän intohimoisesti. :D Mistä muuten puheen ollen – suuntaan noin kuukauden päästä Lontooseen ja se todellakin inspiroi tällä hetkellä.

VÄHITEN INSPIROI

Sisällä istuminen – Näiden karseiden säiden myötä olen istunut ennätysmääräisesti kotitoimistossa ja se käy pidemmän päälle aika ankeaksi ja yksinäiseksi. Toisaalta kaipaan omaa tilaa ja hiljaisuutta moniin työtehtäviin, mutta välillä tuntuu, että sitä on jopa vähän liikaa. Onneksi kevään myötä myös kaikki tapahtumat ja juoksevat työjutut lisääntyy, mikä onkin jo ilokseni näkynyt arjessa. :)

Instagram – Edelleen mun suosikkisovellus ja tykkään tuottaa sinne sisältöä, mutta kaipaisin lähinnä uutta seurattavaa. Itse inspiroidun edelleen laadukkaista ja astetta luovemmista kuvista (esim. Brixinka on upea!), kun taas tällä hetkellä trendinä tuntuu olevan huolettomampi kännykkäkuvaus. Toisaalta kivaa ja kätevää, mutta mun on jotenkin erittäin vaikea pysyä kärryillä, kenen kuva on kenenkin. Saa siis vinkata, mikäli teillä on tällaisia valokuvaukseen keskittyviä käyttäjiä jemmassa!

Pyykinpesu – Olen pitkittänyt sitä tässä nyt pari päivää ja muistin juuri, että aamulla pesty valkopyykki on edelleen koneessa. Eikun niskasta kiinni ja huuhteluhommiin, jonka jälkeen seuraavaa koneellista pyörittämään!

Things I’m most inspired by at the moment? Definitely books and movies. I don’t even remember the last time I started a new series, I’m much more into movies now. (For instance Little Women melted my heart, I even ordered a book version of it.) Another thing would be my wardrobe (or actually my upcoming one), I’m so excited to put my lemon shirts etc. forward and replace them with classics. Then of course my travel plans for spring feels inspiring after staying at home all winter – which although gave me time to focus on my language skills a bit.

On the contrary, I’m not exactly loving home office days at the moment. The weather has been horrible lately and it feels gloomy and lonely at times, to be at home all the time. Luckily there’s always more events and things to do in the spring and I feel like it’s already started. The other work related thing I’m lacking inspiration is Instagram. It’s still my favorite app and I love creating content there, but I’d need something new to follow. I still get inspired by high quality and creative photos and I feel like the ongoing trend is more like casual iphone shots. Which is nice and convenient, but I can’t really recognize which photo is whose anymore, which is a bummer. What else? I should do laundry next and well, it’s not really on the top of my inspiration list. :D

Coat Zara

Jeans & Other Stories

Shoes Reserved

2 Comments

Leave a Reply