Ensimmäinen pitkään aikaan

Noin sitä vaan hupsistarallaa hypättiin joulukuulumisista paljaisiin sääriin. Kesä tuli tänä vuonna nopeasti :D, mutta rehellisyyden nimissä blogi lojui leväperäisenä rakennustyömaana kuukaudesta toiseen ja koska työt ovat olleet viime aikoina muissa kanavissa, kävin pyörähtämässä täällä ehkä kerran parissa viikossa. Mutta hei – aplodit itelleni ja koodaajalleni, nimittäin täällä sitä nyt vihdoin ja viimein naputellaan muutakin kuin meilejä tai kuvatekstejä ja tää tuntuu oikeasti tosi tosi kivalta!

Ehdin jo melkein unohtaa, miten paljon pidän tästä loputtomasta tekstikentästä ja kuinka ihanaa on jaaritella sydämensä kyllyydestä, ilman että näkee kuka tai kuinka moni tätä lukee. Aloin näiden kuukausien aikana selkeästi kaipaamaan tätä nopean ja analyyttisen Instan rinnalle ja ai että mä taas muistan, miten antoisia nää antisosiaaliset kirjoitushetket on mulle. Etenkin siis nyt, kun tän uuden pohjan myötä ei enää pitäisi joutua kiroamaan vähä väliä kaatuvia sivuja (fun times), vaan voi nojata tyytyväisenä taaksepäin julkaisun jälkeen.

Ja sitä jos jotakin odotan tältä blogilta! Mutkatonta tekemistä ja rentoja, matalan kynnyksen postauksia. Joni on aina sanonut, että teen monet asiat aivan liian vaikean kautta (viimeksi eilen, kun olin kokkausvuorossa) ja komppaan häntä 110%. Nyt siis lätkäisen tähän viimeisimmät puhelinkuvani ja laitan postauksen eetteriin – kuullaan pian parempien kuulumisten kera!

Toivottavasti voitte hyvin, on ollut ikävä. <3

Dress Y.A.S
Bag Chanel (vintage)
Shoes Vamsko (pr-gift)

No Comments

    Leave a Reply