Erilainen joulukuu


Coat & scarf / Lindex
Pants / Soaked in Luxury
Knit / & Other Stories
Shoes / & Other Stories (-30%)
Bag / Elleme

Kuvat: Jonna Leppänen

Taas yksi kahdenkeskinen kotiviikonloppu takana! Meillä alkaa olla jo iskostunut kaava näihin: perjantaina siivotaan ja tehdään jotain hyvää ruokaa. Lauantaina treenataan heti aamusta (sain ilokseni testiin Sara Snædisin kotitreenit, nyt kun molemmat sekä sali- että pilateskorttini ovat tauolla) ja illalla katsotaan leffa. Sunnuntaisin meillä on aina ollut tapana pyörähtää keskustassa ja siitä on ainakin vielä toistaiseksi pidetty kiinni – nyt ollaan vaan käyty aamiaisten ja muiden sijaan ajelulla tai kävelyllä ja napattu jotain takeawayna.

Tänään mukaan lähti glögit ja ai että tuli kiva joulufiilis! Tuntui melkein normaalilta joulukuulta, kun käppäiltiin pakkasessa kuumat juomat kourassa. Tavallisestihan tähän aikaan vuodesta tehtäisiin samaa Tuomaan Markkinoilla ja kilisteltäisiin näin viikonloppuisin ystävien kanssa, mutta poikkeuksellisen vuoden kruunaa tietysti poikkeuksellinen joulu. Ei sillä, luovun ihan mielelläni kaikesta tästä, kun se vaan takaisi edes hitusen tavallisemmat joulupyhät kotona.

Niiden voimalla siis taas uutta karanteeniviikkoa kohti, onneksi kalenterissa on ihan kivoja etäjuttujakin (joulukranssin väsäystä Teamsissa!! :D<3)

4 Comments

 • Sofia
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Oot kaunis ja asu on ihana ❤️😍

  Reply
 • ByLauraDenis
  November 30, -0001 at 12:00 am

  such a beautiful outfit! 🥰

  Reply
 • ##nicolebotello
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Great shots, I love the shoes 😍

  Reply
 • Anni
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Tosi kaunis asu! 😍 Millä objektiivilla nää on kuvattu? Tosi hyviä kuvia kun päivät on niin hämäriä tähän vuodenaikaan! 🤩

  Reply

Leave a Reply