Hei hei mitä kuuluu?


Mitä kuuluu?

Kuvailisin ehkä että tavallista! Kaikessa epätavallisuudessaan ja kaameudessaan tää vuosi on tuntunut tosi tavalliselta, ainakin kun vertaan viime vuosien kreisi-menevään arkeeni. Välillä toki myös hemmetin ahdistavalta :D, mutta arki on ollut pääsääntöisesti lämmintä ja lohduttavaa. Inspiroivaakin! Vähän ehkä kauhulla seuraan päivä päivältä pimeneviä iltoja, mutta toistaiseksi oon nauttinut tästä kauniista ja värikkäästä syksystä.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Olo on tosiaan ollut inspiroituneempi ja olen kuvannut tänä vuonna varmaan eniten mitä koskaan. Oon myös ollut avoimempi ja kiinnostuneempi uusista jutuista (IG videot!), mutta ennen kaikkea fiilistellyt sitä että on hommia. Muistan olleeni alkuvuodesta vähän jumissa ja sitten tuli The Rona, joten pieni sopiva stressi ja tekemisen meininki ilahduttaa just nyt.

Parisuhde / perhe / ystävät?

Näistä tietysti puhumattakaan. <3 Meillä menee ihan tosi hyvin. Arkena tehdään aika paljon omia juttuja ja illalla tavataan sohvalla tai salilla, mutta viikonloppuisin priorisoidaan toista ja ollaan edelleen hyviä treffailemaan. Näin kohta kahdeksan (ei voi olla niin pitkä aika!!?) vuoden jälkeenkin, score!!

Perhe pyörii meidän uutukaisen ympärillä, tietysti, ja me kaikki ollaan aivan myytyjä hänestä. Poika kasvaa silmissä (tai ainakin niissä kuvissa, mitä tämä crazy aunt tallentaa päivittäin hänen omaan kuvakansioonsa) ja totesinkin jo siitä, että toivottavasti hän viihtyy ristiäisissä tärisevillä käsivarsilla. :D

Mistä puheen ollen, sovin juuri pilatestreffit ensi viikolle! Ystävien kanssa sovitut jutut – edes ne pikaiset kahvittelut – on kyllä tuonut ihan älyttömästi sisältöä tähän muuten aika yksinäiseen etäilyyn.

Matkat? Skip!

Harrastukset / hyvinvointi?

Oon ulkoillut paljon. Tehnyt jonkin verran kotitreenejä (tykkään kuminauhajumpista ja kaikista joogafuusiohommista) ja salilla oon käynyt tosi vähän. Go Flo -tunti on kuitenkin mun suosikki, kun siinä ei olla ihan sillit purkissa, eikä vaihdella painoja tai muita välineitä.

Inspiroi eniten / vähiten?

Eniten taitaa inspiroida mun syyssoittolista, uuden oppiminen, pukeutuminen jotenkin poikkeuksellisen paljon ja ihmisten näkeminen. Vähiten julkisissa istuminen, kylmyys ja hirmu pikkutarkat asiat.

Tällä hetkellä syön / katson / luen?

Syön paljon sellaisia kasaan heitettyjä kasvisbowleja, keittoja, oliiveja, klementiinejä ja hapankorppuja, joita ostin just viime kauppareissulla hetken mieliteosta. Himoitsen kaikkia etikkajuttuja, herkuttelen alkuviikosta tekemilläni Jonin synttäripullilla ja juon tällä hetkellä teetä enemmän kuin kahvia.

Katsoin eilen The Bold Typen vikan jakson Yle Areenasta ja se oli niin hyvä sarja!! Yhdessä me kuolataan edelleen Masterchefiä (sekä Australian että Suomen) ja katsotaan myös aika paljon leffoja. Greenland oli viimeisin ja tykkäsin siitäkin ihan hirveästi.

Luen uutisia, meilejä, blogeja… Tein viime viikolla kirjatilauksen ja odotan sen saapuvan lähipäivinä. Yksi niistä on italiaksi, enkä voi sanoa tähän muuta kuin lol – pientä haastetta syksyyn siis!

Mitä odotan?

Odotan huomista perjantaita, kun nään pitkästä aikaa erästä ystävääni. Odotan yhtä kampanjaa, niitä ristiäisiä, marraskuun thai-kokkauskurssia, matalalla profiililla jo vähän joulua… Tykkään siitä, että on suunnitelmia ja fiilistelen muutenkin aina tulevaa. Ihan niitä pienimpiäkin juttuja ja itse asiassa paljon enemmän kuin menneitä. Jos multa kysyy kuulumisia, keskityn todennäköisesti kertomaan suunnitelmistani, enkä välttämättä enää edes muista mitä oon tehnyt. :)

Mutta hei, mitä teille??

2 Comments

 • LifewithEve
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Väsyttää ja en yhtään jaksais tätä koronahommaa enää. Kiitos kysymästä, muuten ihan kivasti. Intialaisen ruuan kera huomenna viikonloppuun ja jos jaksaa niin bodybalance tunnille. Tekee hyvää venyttää kehoa 😊

  Reply
 • Sofia
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana teksti ja kauniit kuvat 😍

  Reply

Leave a Reply