How to do a braid headband


6667

Muistatteko kesäkuisen Got2b:n sekä Indiedaysin kamppiksen, jossa jaoin vinkkejä helppoon ja nopeaan festarikampaukseen? Vaikka tämän vuoden festarit ollaankin juhlittu jo ajat sitten, kampanja jatkuu vielä yhden postauksen verran vuoden viimeisen ja ehkä jopa suurimman juhlan kunniaksi. Uusi vuosi! Itse en ole kovinkaan ahkera kampauksien väsääjä etenkään arkena, joten mun täälläkin esittelemät kampaukset ovat takuuvarmasti a) helppoja b) arkeen sekä juhlaan sopivia. Tänään tehdään lettipanta omista hiuksista ja samalla muistellaan kauhulla niitä Glitteristä ostettuja tekohiuspantoja, mitä joskus yläasteella käytettiin. Omat hiukset kunniaan!

36876

Ennen letittämistä laitoin hiuksiini muotovaahtoa sekä suoristin ne. Kiharat toimisivat varmasti ihan yhtä hyvin, mutta päädyin itse tällaiseen vähän simppelimpään versioon. Seuraavaksi erottelin hiusteni etuosan kolmeen osaan ja letitin sen ihan normaalisti irtonaiseksi letiksi. Ponnarin sijasta käytin pienen pientä hiuksille tarkoitettua kuminauhaa, sillä jättimäinen ponnari tollaisessa pienessä letissä voisi tehdä sen loppuosasta vähän turhan raskaan.

7429

Sama juttu toiselle puolelle! Tein taas ihan normaalin letin oikean puolen etummaisista hiuksista ja kiinnitin sen lopuksi pinneillä kuvan osoittamalla tavalla. Koska tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman siisti “panta”, kiinnitin letit päällekkäin ja jätin sen onnistuneemman yksilön siihen päällimmäiseksi.

7774

Kolmas vaihe: valmis! Pienistä haituvista huolimatta lopputuloksesta tuli mun mielestä tosi kiva. Pidän huolettomista ja helpoista kampauksista, joita ei tarvitse olla koko ajan parantelemassa tai etenkään sutimassa hiuksia pois silmien edestä. Erityisesti töihin ja ravintolaan mennessä haluan laittaa hiukseni ainakin osittain kiinni, ettei nämä kutrit nyt joka päivä jäisi kassakoneen väliin tai sotkeutuisi jäätelöannokseen. Been there, done that…

1111

Kampauksen väsäämisen apuna oli tällä kertaa kiiltoa antava muotovaahto, tuuheuttava kuivashampoo sekä ihanan tuoksuinen lakka. Lisää hiusjuttuja löytyy Got2b:n facebookista sekä nettisivuilta, missä voi myös voittaa pussillisen tuotepalkintoja ja tehdä uuden vuoden juhliin liittyvän leikkimielisen testin. Who’s the midnight kisser?


// Here’s an easy, quick tutorial how to do a braid headband! To get your hair the best possible from the start, put some whipped mousse and straighten your hair. Next, create a basic 3 stand braid and repeat on the other side as well. Now you’re supposed to have two regular braids and all you have to do is join the braids together in the back and spray with a styling spray. Simple and pretty!

11 Comments

 • ShoesManiac
  November 30, -0001 at 12:00 am

  amazing blonde colour, love the style 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  tykkään tälläisestä hiustyylistä, harmi vaan ettei itselläni oikein imartele 😃

  Reply
 • Sara
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana hiustyyli, sopii sulle todella hyvin! Pidin usein myös itsekin hiuksia noin, silloin kun oli vielä pitkät hiukset… 😃

  http://sara–says.blogspot.fi/

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Saisinpa euron joka kerta, kun sä kirjoitat blogissasi sanan "yksilö". Ei tarvitsisi käydä töissä.

  Reply
 • Reetta
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Näyttää tosi nätiltä 😊

  http://reetta-s.blogspot.fi

  Reply
 • Vivian
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana kampaus, tätä pitää kyllä kokeilla omiinkin hiuksiin! 😊 Pitkät hiukset ovat kauniit muutenkin, mutta olisi kiva laittaa hiuksia useammin, kuin nykyisin. Joskus nuorempana tuli laitettua hiuksia enemmän ja kieltämättä meikattuakin enemmän…. 😊

  Reply
 • Nina
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Euro päivässä? 😃 Ei sulla hyvin menis..

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana lettikampaus, sopii sulle tosi hyvin, täytyypä kokeilla 😊:)

  Reply
 • jenna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihanan simppeli lettikampaus, täytyy kokeilla omille hiuksille minkänäköisen siitä saa. 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  haha no täähän oli hauska heitto anolta:Dd tottakai joku vati ottaa kirjaimellisesti tän. ylläri..

  Reply
 • Tuija Yli-Kauppila
  November 30, -0001 at 12:00 am

  vau, hieno! tyhmää ku ei oo noin ihanan pitkiä hiuksia!

  Reply

Leave a Reply