HYMY HERKÄSSÄ


Soronoo vaan muoveille hampaideni päällä, joita käytin viimeisen vuoden ajan (ja vähän ylikin!) 22 tuntia päivässä. Hampaani oiottiin tosiaan Invisalign -menetelmällä ja vaikkei mulla ollutkaan mitään ongelmaa läpinäkyvien muottien pitämisessä, onhan se nyt ihan erilaista hymyillä, kun suussa ei ole enää mitään ylimääräistä. Ja tosiaan – rivi on suora. Mulla oli vielä viime vuoden alussa huomattavaa ristipurentaa, ahtautta ja kokoeroja hampaissa, joten en voi nyt muuta kuin naurahtaa epäuskoisesti katsoessani näitä kuvia. Jahkailin oikomishoidon aloittamista noin 10 vuotta (apua), joten nyt tuntuu kieltämättä ihan samperin hyvältä!

Alkuviikkoani on ilahduttanut siis paitsi hampaat, myös itsetehty raparperi-banaanileipä, The Marvelous Mrs. Maisel -sarja ja nämä muutamat kevään merkit, mitä on voinut bongailla aina välillä räntäsateen lomassa. :D Tämä kevät on ollut kyllä kaikin puolin erikoinen, mutta kesä on tulossa ja se on auttanut pysymään positiivisena. Kuvaamisesta ja sisällöntuottamisesta puhumattakaan – alankin nyt kirjaamaan mainitsemaani leipäreseptiä ylös ja palaan siihen, sekä teidän lähettämiin invis-kysymyksiin vähän tuonnempana. <3

So long, invisalign trays! I’m telling you, the feeling after you get rid of braces is one of the best ones there is. For me at least! The first time I was thinking about starting this project was ten years ago, so it’s definitely surreal, yet amazing to finally have a straight row. So that’s definitely been the biggest reason for my smile lately, but I would also have to mention my homemade rhubarb banana bread, The Marvelous Mrs. Maisel -series and these little signs of spring, even though it’s been raining sleet every other day. It’s been a weird ass spring I must say, but the upcoming summer, as well as content creating has kept me going. I’ll get back to my banana bread recipe and Invisalign Q&A in a bit!

1 Comment

  • Sara
    November 30, -0001 at 12:00 am

    Kauniit kuvat ja muutenkin niin positiivinen postaus 😍☀️

    Reply

Leave a Reply