Ihanin joulukynttilä


Meidän kotona on viime päivinä tuoksunut kaneli, neilikka, piparkakku ja glögi. En ole kuitenkaan paistanut mitään ja kupeissakin on ollut vielä toistaiseksi vaan teetä tai kahvia, mutta vitsit – miten aidon joulun tuoksun yhdestä kynttilästä voi saada! Raaskin nimittäin vihdoin korkata Skandinaviskin Jul -kynttilän, jonka sain viime vuonna äidiltä joululahjaksi ja se on ilahduttanut meidän pimeitä iltoja ihan valtavasti.

Kyseessä on siis kasvivahasta ja puuvillasydämestä tehty kynttilä, jonka tuoksua kuvaillaan sivuilla perinteiseksi skandinaaviseksi jouluksi. (En kyllä voisi sitä paremminkaan kuvailla!) Tummanpunainen lasiastia on käsin maalattu ja sen voi kynttilän loputtua pestä ja käyttää tulevina jouluina tuikkukippona. Minä tosin toivon, ettei kynttilä pala loppuun ollenkaan, joten ei nyt mennä vielä asioiden edelle. ;)

Onko teillä omia kynttiläsuosikkeja jouluun?

The title for the best Christmas candle of the year goes to Skandinavisk’s Jul candle! It has captured a traditional Scandinavian Christmas (cinnamon, gloves, honey and mulled wine) and it’s made of vegetable wax and cotton heart. I got one from my mother last Christmas and I truly hope it’s not going to run out any time soon, because it’s been literally lighting up our dark autumn nights. I’m always open for candle recommendations, so if you have any christmassy ones in your mind, let me know!

4 Comments

Leave a Reply