Jouluna aion

Joulujutut saivat mut kirjautumaan blogiin pitkästä aikaa ja täällä sitä kuulkaas naputellaan taas! Ruksi seinään!! Rakastan fiilistellä tulevaa ja näin jouluperinteilleni uskollisena halusin tulla avaamaan meidän pyhien suunnitelmia ihan perinteisen blogipostauksen muodossa. Miltä teidän joulu tänä vuonna näyttää? Mitä aiotte tehdä, entä mitä odotatte eniten?

Itse aion ainakin…

…esitellä meidän pientä karvavauvaa perheelleni. En olekaan vielä täällä kertonut uudesta parhaasta ystävästäni Aidasta, mutta hän pääsee nyt elämänsä ensimmäiselle Itä-visiitille! Pentuarki kohtaa siis rauhalliset joulupyhät :D, mutta hän on kyllä sellainen sydänten sulattaja, että tästä tulee varmasti todella ihana joulu.

…nähdä kummipoikaani ja hemmotella hänet piloille. No ei, joululahjani ovat pysyneet varsin maltillisena tänäkin vuonna, mutta onhan meidän 1-vuotiaalle kaikista hauskinta tehdä hankintoja ja väsätä paketteja.

…syödä lautasmallin mukaan, joka koostuu siis bataattilaatikosta, kaloista, karjalanpiirakoista ja sienistä. Hyvää viiniä, juustoja ja riisipuuroa unohtamatta!

…tuijottaa klassikkoleffoja ja kaikkea ah niin kevyen kimaltavaa, kuten uutta Emily In Parisia ja And Just Like That… -sarjaa. Jouluelokuvista Christmas With the Kranks, The Santa Clause ja Holiday on ainakin mun jokavuotisella ‘pakko katsoa’ -listalla.

…ulkoilla, juoda kuumaa ja hengailla poikaystävän kanssa mätsäävissä pyjamissa (ihan oikeasti, hankin meille sellaiset). Ihastella toivon mukaan lumista maisemaa, nauttia ajasta sekä keittiössä että ruokapöydässä ja rapistella konvehtien papereita kilpaa muiden kanssa. Tunnelmoida siis käytännössä koko vuoden edestä – tietysti itse Bublè kajareissa, kuten tälläkin hetkellä!

Set Davida Cashmere
Coat About You x Kendall Jenner
Scarf LeGer
Shoes Steve Madden
Beanie Balmuir

No Comments

    Leave a Reply