Karanteenipäiväkirja


– Ylianalysointini on mennyt ihan uudelle levelille. Mittasin pari päivää sitten kuumeen, oli 35,2. Poikaystävä muistutti, että “outo olo” johtui todennäköisesti siitä, että join kahvia tyhjään vatsaan.

– Meillä on soinut olkkarissa tosi paljon musiikki ja 90% siitä on ollut country rockia. Hämmentävää kyllä, tämä on yksi ainoista musiikkigenreistä, joka käy molemmille just nyt.

– Meidän parveke on ollut ahkerammassa käytössä kuin kesällä! Kirjoitan täällä nytkin.

Mun viikkojen kohokohtiin on kuulunut tämän viinitilan IG-livet, jossa käytännössä vaan siemaillaan viiniä. (Puolustus: me yövyttiin tuolla viime kesänä ja on ollut kiva kuulla omistajien kuulumisia Italiasta <3)

– Me ollaan näköjään todella huonoja aloittamaan uusia sarjoja. Ollaan kokeiltu nyt varmaan viittä ja luovutettu kaikkien kohdalla heti ekan jakson jälkeen. A Million Little Things oli ainoa, mikä iski minuun kunnolla, mutta Jonin mielestä sekin oli liian hidastempoinen. No, löysinpähän sentään yhden oman sarjan, score!

– Tekee mieli tilata uusia kotivaatteita. Olen huomaamattani ainakin puolet päivästä treenivaatteissa ja toisen puoliskon joko tässä beessissä neuleessa tai siinä yhdessä harmaassa hupparissa.

– Pukeudun sen sijaan ruokakauppaan. Viimeksikin laitoin oikein korvikset ja tein ponnarin kolme kertaa uudestaan, että sain sen siististi. (Tämä on varmaan yksi suurimmista muutoksista tässä karanteenissa, nyt kun mietin omia aikaisempia kauppalookejani :D)

Olen huomannut, että käytän ihan älyttömästi chilirouhetta!! Se on kohta taas loppu!

– Yleisesti fiilis on ollut ihan tasainen ja positiivinen, mutta toisina päivinä menen kyllä näitä postauksen kuvia aikamoisella pikakelauksella.

Mites teillä?

How are you holding up? I’ve noticed that my overthinking has gotten even worse – I checked my temperature a few days ago and it was 35,2, lol. We’ve listened to a lot of music (country rock to be more specific, I know it’s a bit random) and spent more time on the balcony than last summer. I’ve watched some IG-lives and NOT watched new series (we always suck at starting a new one, we’ve tried though). I’ve been hanging out in yoga pants a lot and getting dressed up to the grocery store, which is new. All in all I’ve been feeling quite balanced and positive but I definitely feel like the photos of this post are really accurate at times. :D

No Comments

    Leave a Reply