Kesän tyylikysely


1. Mikä on kesän lempitrendisi?
– Fiilistelen tällä hetkellä liilaa, mintunvihreää ja muita pastellisävyjä! Myös epäsymmetriset tai yksiolkaimiset topit ovat hauskoja, kuin myös jo viime kesänä löytämäni mulet ja muut sandaalit.

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
– Mieleen tulee ainakin kalastajahatut, jotka ei vaan sitten millään istu meikäläisen tyyliin. :D Ellei siis liikuta mökkimaisemissa tai oteta aurinkoa – eilenkin istuin parvekkeella kartion muotoinen riisihattu päässä. Toisena sanoisin kirjavat batiikkivärjätyt vaatteet, mitä on nyt näkynyt aika paljon.

3. Minkä viime kesän trendin jatkumisesta olet innoissasi?
– Oon innoissani monistakin viime vuoden hankinnoista ja niiden myötä varmaan myös trendeistä, mutta yleisesti ehkä sellainen vintage-fiilis inspiroi tänäkin kesänä. Tämän näidenkin kuvien mekon voisin niin kuvitella joihinkin vanhoihin paperikuviin äidin päälle!

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?
– Tarvitsisin uudet aurinkolasit! Ei tule oikein muuta mieleen – varmaan joku päivitetty versio valkoisesta kesämekosta tulee hankittua, kun käytän niitä niin paljon.

5. Mikä on lempiasusteesi kesään?
– Ehdottomasti tämä Chanelin olkalaukku, mitä en niinkään tykkää käyttää paksujen talvitakkien kanssa. Ja edelleen ne kaikki sandaalit – kengät ovat kyllä yksi mun lempparijutuista kesäpukeutumisessa!

6. Entä millaisen takin vedät niskaan viilenevinä iltoina?
– Ainakin viime vuonna käytin paljon valkoista farkkutakkia, mutta nahkatakki on myös aina varma ja sopii musta hyvin hempeämpienkin mekkojen kanssa. Tai sitten heitän vaan ison hupparin tai neuleen päälle!

7. Minkälainen on aurinkolasityylisi?
– Kapea, kulmikas, siro… Vähänkin isommat linssit antaa mulle ihanan kärpäsvaikutelman, joten ne skippaan suosiolla. :D

8. Matalat vai korolliset kengät?
– Käytän arjessa tosi paljon valkoisia tennareita ja tällaisia “jalkaan heitettäviä” sandaaleja, mutta kyllä ehkä silti kallistun pieneen parin sentin korkoon, jos nyt puhutaan nimenomaan kesäkengistä!

9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi kesään?
– Valkoinen polven yläpuolelle laskeutuva mekko, midimittainen kukkamekko ja varmaan vielä joku kolmas mekko… Voisin oikeasti huidella hulmuavissa helmoissa koko kauden!

10. Luottoasusi?
– Kaksilahkeisista valkoiset shortsit ja Filippa K:n samaisen väriset farkut ovat eniten käytössä, eli joko ne kivan paidan kanssa tai sitten tosiaan joku noista omista lempimekoista.

Kiitos Jonna kivasta tyylihaasteesta – tämä oli kuin tehty näin kesän ekojen asukuvien kaveriksi! <3

I’m beyond excited about the summer clothing at the moment! This was my very first outfit of the season – I wore this dress a lot last year and it’s still one of my favorites. I’m also into pastels this summer, as well as asymmetric tops and different sandals. In fact shoes must be my favorite part of summer clothing, in addition to easy dresses of course. If you followed me last summer, you already know my go-to – a white dress preferably with frills!

3 Comments

 • ByLauraDenis
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Love the outfit and the pictures! 💛

  Reply
 • Mette
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiva postaus ja kuvat niin kauniita! 😍

  Reply
 • Anonymous
  November 30, -0001 at 12:00 am

  😍😍😍

  Reply

Leave a Reply