KESÄSUOSIKKEJA


JÄÄTELÖ Ape Gelato! Helsingissä pyörivä oranssi auto, josta saa ihan taivaallista italialaista gelatoa. Auton sijaintia voi seurata heidän IG Stoorista ja mun oma go-to tilaus on tällä hetkellä pistaasijäde + espresso, eli affogato.

TV-SARJA – Down to Earth (Netflix). Rento dokkarisarja, jossa pureudutaan hyvinvoinnin, luonnon, ekologisuuden, ruoan, matkailun jne. juurille. Upeita kohteita ja inspiroivia teemoja – tää antaa kans vinkkejä ja pohtimisen aihetta omaan arkeen. Niin ja tässä on Zac Efron.

KÄSIDESI – Koska 2020. :D Frantsilan luonnon käsidesi on musta paras – kätevä suihke tuoksuu yrteiltä, eikä jätä käsiä yhtään lähmäiseksi.

MARJA – Mulla on tunnetusti pohjaton mansikkavatsa, mutta oon löytänyt tänä kesänä myös tuoreet kirsikat! Varmaan ekaa kertaa elämässäni. Niin koukuttavia ja kivoja naposteltavia.

RAVINTOLA – Madonna! Käytiin täällä loman alkamisen kunniaksi ja tykättiin niin valtavasti! Me metsästetään aina hyvää pizzaa ja pastaa ja nimenomaan ruoka oli täällä ihan sairaan hyvää. Ne parmesan-ricottaraviolit…..

AURINKOLASIT – Ylipäätään siis kunnon aurinkolasit. Mainitsinkin alkukesästä, ettei mulla ole ollut aikoihin oikeasti laadukkaita rillejä, joten nyt oli aika hankkia sellaiset oikein kaksin kappalein. Yhdet vähän arkisemmat (POLICE Tuxedo 1 SPL970) ja yhdet näyttävämmät (Ana Hickmann AH9290).

JUOMA – Arvon kylmän roseen ja jääkahvin välillä, joten vinkkaan molemmista! Kesän paras viini on ollut äidin tekemä löytö Tormaresca Calafuria ja kahvi taas Nespresson jääkahvit. Ei-koneellisille vinkiksi, että heillä on myös uusia siirappimakuja – taisi olla persikka, mustaherukka ja suolakaramelli!

PUUHA – Ihan vaan Suomen kesästä ja kesäkaupungeista nauttiminen. Me ollaan kaavailtu ensi viikolle sitä Helsinki staycationia ja lähdetään ihan nyt just tonne Porvoon suunnille ihmettelemään. :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Summer things I’m currently obsessed with: italian gelato, Down To Earth series on Netflix, hand sanitizer (so 2020, but it’s a must. :D) and fresh cherries. A new italian restaurant called Madonna, my new sunglasses (POLICE Tuxedo 1 SPL970 and Ana Hickmann AH9290), chilled rose wine and homemade iced coffee. And that carefree summer feeling and exploring in general – we’re currently planning a staycation for next week and about to go for a little roadtrip today. On that note, I wish you a beautiful Sunday now!

Dress Reserved (pr-gifted)

Shoes Nelly

Bag unknown

No Comments

    Leave a Reply