Kevään eka viikonloppu & asu


Nyt oli muuten kevään (tekis mieli sanoa jo kesän!) eka viikonloppu. Syötiin irtojäätelöt, ostettiin parvekkeelle kesäkukat ja minä sain vuoden ekat rakot. :D Kirsikkakukatkin kukki ihan täyttä päätä ja niitäkin sai sään puolesta ihastella rauhassa, toisin kuin viime vuonna muistan värjötelleeni näiden punaisten puiden alla. Silloin oltiin tosin Roihuvuoren kirsikkapuistossa, mikä päätettiin tällä kertaa skipata, mutta löytyi sitä väriloistoa onneksi vähän väljemmiltäkin vesiltä!

Viikonloppuna juhlistettiin tietysti myös äitienpäivää ja minä sain kotoa kuvia lähettämästäni etäkimpusta. Tällaisena poikkeusaikana monen sadan kilometrin välimatka tuntuu kyllä tavallistakin pidemmältä, kun ei voi piipahtaa edes millään pihakahveilla matkan takia. Mekin oltiin äidin kanssa suunniteltu meidän näkemiset muutaman kevätreissun yhteyteen ja niiden peruuntuminen harmitti tietysti erityisen paljon, mutta pidän nyt kuitenkin toivoa yllä kesän mökkireissusta, jolloin voisin nähdä koko perhettä. Ja onneksi täältä läheltä löytyy läheisiä poikaystävän puolelta, niin saatiin mekin vietyä yhdet kukat yhdelle pihalle. <3

Tänään on puolestaan aika ankea sadepäivä ja pientä maanantaimoodia ilmassa, mutta ei kyllä paljoa haittaa tällaisen viikonlopun jälkeen. Aion tässä aikani naputella konetta ja illalla suunnataan kauppaan tekemään viikon ruokaostokset. Iloa kaikkien viikkoon!

Gosh, what a summery weekend we had! We had our first ice creams of the year, bought summer flowers to our balcony and these sandals basically killed my feet. Sounds like summer to me! This is honestly one of my favorite times of the year – I absolutely adore cherry blossoms and they bloomed right on time for Mother’s Day. Which was definitely more distant than usually, but at least I got photos of the bouquet I sent to home and I hope we can see each other during this upcoming summer. But now let’s focus on this upcoming week – it’s quite gloomy and rainy today, but I don’t really mind after a weekend like this. I hope you’ll have a good one too!

Coat & shoes Mango

Jeans & Other Stories

Bag Chanel

2 Comments

 • Mette
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihanat kuvat! 🌸🌸

  Reply
 • Ilonasport
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kyllä on kauniit kuvat. Mukavaa kevättä kaikesta huolimatta.

  Reply

Leave a Reply