KEVÄTTÄ TAKISSA


Meidän koti on kylpenyt kullansävyisissä auringonsäteissä koko alkuviikon ja se suorastaan pakotti minut tarttumaan kaapin keväisimpään villakangastakkiin. Poikaystäväni kommentti “oho, nyt on pirtsakka!” oli erittäin paikallaan, nimittäin pukeudun tähän aikaan vuodesta tasan beigeen, mustaan ja valkoiseen. Ehkä joskus jopa harmaaseen – villiä. Siksipä ihastuinkin tähän takkiin – tässä on paitsi täydellinen beessin sävy (johon en takuulla ikinä kyllästy), myös vähän pinkkiä ja keltaista muistuttamassa hiljalleen lähestyvästä keväästä!

Mistä muuten puheen ollen, päivinä kun ei ole tarvinnut pipoa, olen käyttänyt paljon tätä kampausta. Matala scrunchie-ponnari keskijakauksella – niin helppo ja kiva! Näytin tänään IG Storyssa kuinka teen tämän, vaikkei tämä nyt varmaan sen kummempaa tutoriaalia kaikessa yksinkertaisuudessaan tarvitsekaan. :)

Let me introduce you my two current favorites – a beige woolen coat with a bit of pink and yellow and this low scrunchie ponytail with a middle part. Both of them reminds me of spring and they’re my current go-to’s on sunny days. I did this simple hairdo on my IG Stories today in case you’re interested, even though there’s not really much to instruct. :)

Coat / Reserved*

Bag / Chanel

Jeans / Filippa K

Shoes / Reserved

*gifted/saatu

2 Comments

 • Anonymous
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Lovely pictures! (-:

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Thank you 😘

  Reply

Leave a Reply