Kotoiluviikonloppu & maanantailistaus


Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Se, ettei me tehty mitään. :D Ei edes lähdetty elokuviin, vaikka niin vähän loppuviikosta suunniteltiin. Olo oli niin kaikkensa antanut reissun ja sen jälkeisen rästiviikon jäljiltä, että kunnon kotoilu teki tosi hyvää. Perjantaina katsottiin Vain elämää ja syötiin pitkästä aikaa tortilloja (kiitos Nonsensen tytöt mieliteoista!), lauantaina puunattiin kotia syyskuntoon ja sunnuntaina katsottiin leffaa teatterin sijaan ihan vaan omalta sohvalta.

Arvosana viime viikolle?

Sanotaan vaikka seiska. Nappasin reissusta flunssan, joten sen kanssa vietetty loman jälkeinen maanantai ei ollut parhaitani. :D Myös lyhentyneet päivät meinasivat iskeä (tai oikeastaan iskivätkin) vasten kasvoja, mutta onneksi viikkoon mahtui kivojakin juttuja. Kävin kampaajalla, sain positiivisen psykan koulutuksen valmistumispaperit käsiini ja näin oikein ennätysmontaa kaveria viikon aikana!

Miltä näytät tänään?

Ainakaan tällä hetkellä en kovin ihmeelliseltä – juon tässä keittiön pöydän ääressä aamukahvia vielä ihan laittautumattomana. Olen tosin elänyt kuvien neulemekossa viime päivät, joten tiedän jo mihin pukeutua, kun on aika lähteä ihmisten ilmoille…

Päivän suunnitelmat?

Ah, en malta odottaa iltaa, nimittäin Michael Bublén konsertti on tänään. Aion siis luukuttaa sitä samalla kun teen päivän hommat tässä koneella – aika kelpo viikon aloitus tiedossa!

Mitä odotat tältä viikolta?

Saan rakkaan ystäväni Lontoosta Suomeen ja viikonloppuna on luvassa myös kirja-, ruoka ja viinimessut. Ollaan käyty siellä jo useampana syksynä peräkkäin ja viime vuodelta mieleen jäi ihana parmesaanimyyjä, joten toivottavasti löydetään se myös tällä kertaa! Katjan ja juuston lisäksi myös ihan tavallinen työviikko innostaa, kun pari edellistä on ollut niin menevää sorttia.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Tein eilen avokadopastaa, joten aion syödä sitä tänään lounaaksi. Myös jääkaapin vihanneslaatikko on täynnä, joten heitän ne viimeistään huomenna uuniin ja syön mun arjen lempiruokaa, eli sellaista uunijuures-kikherne-kaali-kulhohommaa. :)

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Urheilla. Tilasin viime viikolla uudet jumppakengät varmaan 6 vuotta vanhojen popojeni tilalle ja palan halusta päästä kokeilemaan niitä jonkun kivan tunnin yhteydessä!

Lisää maanantaivastauksia löytyy ainakin Jonnan ja Mikaelan blogeista – kiitos tytöille postausideasta ja ihanaa maanantaita sinne jokaiselle!

Dress – KappAhl*

Coat – Nanso

Bag – Chanel

Boots – Nelly

*pr-gift

3 Comments

 • Mette
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Niin kauniita kuvia ja ihana asu 🍁🍂

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi kiitos <3

  Reply
 • Be_Creative
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Fall is heeere ♥ Love these colors! So pretty 😊

  Reply

Leave a Reply