Kotona taas – fiiliksiä ja kuulumisia


Siinä se vaan hurahti, kolme viikkoa reissun päällä. Blogi ei oikein pysynyt perässä, mutta ei se mitään – en ihan aina minäkään. :D Paikat ja maisemat vaihtuivat siihen tahtiin, että halusin vaan mennä hetken mukana ja unohtaa kaiken muun aina kellonajasta lähtien. Ja sekös vasta tekikin hyvää.

Yhtä hyvää, kuin italialainen puhdas ruoka. Ja viini. Ja hyvin nukutut yöunet. Yhdessäolosta puhumattakaan – ihan kuin tuo kolme viikkoa olisi ollut yhtä isoa treffiä. Ulkona syömistä, siivoamattomuutta ja hyviä keskusteluja. Italiassa seikkailua ja Portugalissa nauramista. Enpä nyt tähän hätään voisi onnistuneempia treffejä keksiä.

Joskin nyt on kiva olla kotonakin. Hääräillä omassa keittiössä ja syödä helppoja arkiruokia telkkarin edessä. Käydä leffassa (Leijonakuningas<3) ja hankkia parvekkeelle kasoittain tuoreita yrttejä – nyt kun ei olla hetkeen lähdössä minnekään. Käydä torilta herneitä ja mansikoita (missään ei ole niin makeita mansikoita, kuin Suomessa) ja syödä niitä sitten kaksin käsin omassa lähipuistossa.

Missä muuten kirjoitan tälläkin hetkellä. Täällä ei ole sypressipuita tai auringonkukkia silmänkantamattomiin, mutta täällä on kuulkaas kotifiilis.

Nyt jatkan ihan vain olemista ja otan vaikka päikkärit tässä auringossa. Olen niin lomalla. :)

That was it, three weeks traveling abroad. My blog didn’t quite keep up, but that’s fine, because I felt the same at times. :D We changed places so frequently that all I wanted to do was to enjoy the moment and forget everything else, starting from what time is it. And that felt really good.

As good as pure Italian food. And wine. And good night’s sleep. Not to mention being together – I feel like those three weeks were just a one, long date. Eating out, not cleaning up and having good conversations. Adventures in Italy and laughs in Portugal. Off the top of my head, I couldn’t think of a more successful date.

Although it’s nice to be back home as well. Cook in your own kitchen and eat your favorite everyday meals in front of the tv. Go to the movies (The Lion King<3) and get a good amount of fresh herbs to your balcony – now that we’re home for a while. Get peas and strawberries from the farmers market (the sweetest strawberries in the world goes to Finland) and eat them with two hands in your favorite park.

Which is where I’m writing at the moment. Here’s not cypresses or sunflowers as far as eye can see, but you know what, here’s a homey feeling.

I’m going to make the most of it now and take a nap in the sun. I’m so on holiday. :)

4 Comments

 • Anngelic
  November 30, -0001 at 12:00 am

  What beautiful images! 😊
  //Ann

  Reply
 • JenniferIgnatius
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Nää kuvat on niin ihanat! ps. kotona oleminen onkin aivan parasta välillä 😍😍

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Thanks girl <3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  No se on ihan parasta!! 😊 Kiitos<3

  Reply

Leave a Reply