Loppukesän kuulumisia & havaintoja


Aamulenkit on parhaita tähän aikaan vuodesta. On lämmin, mutta viileä. :D Ja kaikki hyvät podcastitkin on palannut kesätauolta! Nää kävelyt on oikeasti ollut mun henkireikä tässä kuussa, nyt kun ryhmäliikuntatunneillakin pitäis taas olla hengittämättä. Tai sellanen fiilis mulla ainakin viimeksi oli.

Mistä puheen ollen, oon opetellut maskin käyttöä! Aika vähän on tullut huideltua julkisissa tai muissa sisätiloissa suositusten jälkeen, mutta I’m prepared!

Oon tehnyt töitä meidän lähipuistossa ainakin kolme kertaa viikossa. On ollut täydellinen sää siihen – kone ei simahda kuumuudesta (enkä minä, vaikka mulla onkin aika hyvä sietokyky), mutta saa vielä hyvin aurinkoa ja lämpöä.

Ulkona on muutenkin ollut kaikkea kivaa tekemistä: käytiin Malminkartanolla poimimassa omenia ja Tuomarinkylässä auringonkukkia! Harmi, ettei mun syksyn lemppari pumpkin patch toteudu tänä vuonna – se jäi multa viimekin vuonna välistä. Kyseessä siis Vantaalla sijaitseva Kurpitsakauppa, jos kiinnostaa taas ensi vuotta ajatellen!

Syksyn lähestymisen (ja matkojen puutteen) huomaa kyllä myös mun hankinnoissa: tilasin vaaleiden kesälaukkujen tilalle mustan perusveskan ja selasin toista tuntia untuvatakkeja. Haluan jonkun extra paksun ja kestävän tänä vuonna.

Muuten kyllä pidän kynsin ja hampain kiinni tästä rennosta kesämeiningistä ja voisinkin oikeastaan sulkea nuo takkivälilehdet, nyt kun tarkemmin mietin. :D Nyt nautitaan näistä elokuun vikoista viikoista ja väreistä – paras aika jälkimmäistä ajatellen on sitä paitsi vielä edessä. <3

What’s new? I’ve been enjoying those fresh morning walks. Been learning how to wear a mask (very 2020), working from a park a few times a week and doing seasonal activities, such as apple harvesting and sunflower picking. I’m honestly quite excited about this upcoming season – I ordered a black handbag to replace my light summery ones and scrolled quilted coats for hours. And at the same time I’m holding onto this easy summer vibe and obviously closing those coat tabs now that I think about it. :D I simply want to enjoy the rest of the August and its colors – and remember that the best flamboyance is yet to come!

4 Comments

 • Sofia
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Wow, miten hienoja ja tunnelmallisia kuvia 😍🌻

  Reply
 • Anngelic
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Beautiful images! 😊

  Reply
 • JenniferIgnatius
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihanat kuvat😍 täytyy mennä tuonne räpsimään kuvia⭐️

  Reply
 • amandahansen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Wow vacker 😍

  Reply

Leave a Reply