Mekko + bootsit


Kesä vaihtui syksyyn! Vähän tylsissä tunnelmissa tosin: kausi käynnistyi nenäliinojen täyteisellä kotikaranteenilla ja kesän vikat suunitelmat peruuntui yksi toisensa jälkeen. Onneksi sentään yhtä (ja sitä tärkeintä) pystyi siirtämään ja istunkin parhaillani junassa, maski asiaan kuuluvasti naamalla ja olen matkalla itään! Niin ihana päästä käymään kotona, vaikka kesäreissusta tulikin nyt vähän suunniteltua koleampi ja kosteampi. Tai siltä ainakin just nyt tuntuu – taivas repesi juuri sopivasti, kun olin raahaamassa matkalaukkua asemalle.

Jos jotain hyvää syyssäästä, niin ulkona voi liikkua tässä maailman parhaassa kombossa!! Mekko+bootsit lämpimällä neuleella tai takilla on yksi mun suosikkiasuista. Tällä hetkellä siis pukeutuminen inspiroi ja kyllä syksy ihan noin muutenkin – tuntuu vaan ettei se ole alkanut ihan niin rytinällä, mitä yleensä. Viime salikertaa en edes muista, enkä kyllä tiedä mitä ajatella sinne menemisestäkään, mutta kaipaan kyllä kunnon hikiliikuntaa ja säännöllisiä syyskokkailuja. Ehkä nekin lähtee sitten jossakin vaiheessa rullaamaan, sitku tämä viikko on ensin elelty kaikilla vanhempien herkkuruoilla. ;)

Kivaa maanantaita hei!

September, ha? Mine didn’t started too well, I was in quarantine with a runny nose and my end of summer plans got cancelled one after another. The good news is that I’m up and running again and actually heading to see my family at this very moment! Besides that, I’m really looking forward to getting back on track with my routines in terms of exercising, cooking etc., but first I’m going to enjoy our little family time (my parent’s fridges too) and might as well do so with fall outfits. A dress with boots is my absolute favorite combo, as you can see!

Knit & Other Stories
Dress Zara
Boots Nelly
Sunglasses Ana Hickmann
Bag Elleme

3 Comments

Leave a Reply