Parhaat hemmottelutuotteet ✗ 9


Untitled

Untitled

Untitled

Rakastan kaikenlaisia hemmottelutuotteita aina kasvonaamioista uniöljyihin, jonka takia päätinkin nyt jakaa suosikkini niiden saralta. Sunnuntai on mitä mainioin päivä pienelle spa-hetkelle, joten ottakaahan tekin lyhyt puolituntinen itsellenne ja rentoutukaa koko viikon edestä. Tässä omat tämänhetkiset suosikkini – löytyykö listalta tuttavuuksia?

I absolutely love all kinds of pampering products from face mask to sleeping oils, which is why I decided to share my favorites today. There’s nothing like Sunday and a little spa moment, so take a brief moment for yourself and just relax. Here’s my current favorites – is there anything familiar?

Kasvonaamiot / Face masks

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask on naamio, jonka laitan lähes poikkeuksetta joka yöksi kasvoilleni. Tuoksu on piristävän raikas ja kuivan kiristävä ihoni on aamulla ihanan joustava.

GlamGlow Thirstymud on toinen vakkarinaamioni, joka myöskin raikastaa ja syväkosteuttaa. Pidän tätä kasvoillani yleensä koko illan ja pyyhin ylimääräiset pois juuri ennen nukkumaanmenoa. Heittämällä suosikkinaamioni!

GlamGlow Gravitymud on ikäänkuin luksusnaamioni. Tuote levitetään siveltimellä, se on väriltään hopeista ja valmis naamio lähtee kasvoilta yhtenä kappaleena. Rakastan peel off maskeja!

Untitled

Untitled

pampering7a kopio

Vartalonhoito / Body care

Flow Cosmetics Hemp Body Butter on kirjaimellisesti vartalovoita, joka hoitaa myös atooppista ihoa. En tiedä mitä tekisin ilman tätä, etenkään näin talvisin!

Vichy Aqua Sorbet on suosikkikosteuttajani, kun iho ei vaadi sen tuhdimpaa tuotetta. Tämä vaaleanpunainen voide on koostumukseltaan kuin sorbettia ja lisäksi myös aivan huumaavan tuoksuista.

La Roche-Posay, Vichy ja Avène – heidän lähdevesisuihkeita käytän aina niin pitkillä lennoilla, kuin hemmottelu-illoissakin.

Muut / Others

Lush Twilight Bath Bomb on yksi vakkarituliaisista (lähinnä itselleni), kun menen kotikotiin Kuopioon.  Ei idän reissua ilman poreammeilua – kuvat varmaan kertoneekin miksi!

Sephora Sheet Maskit kuuluvat sen sijaan Sephora-suosikkeihini, joita hamstraan aina ihan huolella sinne sattuessani.

Ulla Grace Sweet Dreams tyynnyttää tuotekuvauksen mukaan mielen ja kehon hyvään yöuneen eteeristen öljyjen avulla. Rakastan tällaisia tuotteita – levitän tätä joka ilta kaulalle, rintakehälle sekä ranteisiin!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille ♡

Have a relaxing Sunday you all ♡

5 Comments

 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi kiitos täältä kaikilta!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiitos, toivottavasti löytyi mielenkiintoisia tuotteita! x

  Reply
 • ...
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Suosittelen tutustumaan korealaiseen kosmetiikkaa, halvempaa ja parempaa kuin esim sephora yms. Ja sheet mask valikoimat on valtavat. ❤

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hei kiitos paljon vinkistä! Edullisille sheet maskeille iso kyllä 😃

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

Leave a Reply