Photo diary from Mallorca


1a

2

Muutama lomaräpsy nyt heti näin maanantain alkuun! Kuten näistäkin jo pääsee hieman kärryille, reissumme oli siis todella onnistunut yhdistelmäloma rantaa ja kaupunkia. Hotellimme sijaitsi kirjaimellisesti biitsillä ja aurinkoa ottaessa altaan lisäksi edessä kimalsi myös turkoosi meri, kun taas illaksi 10 minuutin matkan päässä oli Mallorcan pääkaupunki Palma. Cala Mayor oli siis aivan täydellinen lomakohde etenkin tällaisille meren ystäville, huoneemme parveke oli suoraan sen yläpuolella ja viikon aikana löytyneestä suosikkiravintolastamme oli aivan huikea merinäköala auringonlaskuista puhumattakaan. Itse hotellista ja ravintoloista tulee matkavinkkejä hieman myöhemmin, joten ei nyt takerruta niihin sen pidemmäksi aikaa!

Here’s some random holiday pictures for you! As you can see, our destination was the perfect combination of beach and city. Our hotel was located literally right on the beach, there was a swimming pool with an ocean view and Palma, the capital of Mallorca, just 10 minutes away. Cala Mayor was therefore just the one place for ocean lovers like us, our balcony was right above it and our favorite restaurant from there had the most amazing sea view. I’m going to share some traveling tips about our hotel and restaurants a bit later, so let’s not get into them now!

4

3

6a

66a

Päivisin siis makoilimme mieluiten auringossa jutellen, kirjoja lueskellen ja musiikkia kuunnellen, joiden välissä lounastimme jossakin rannan ravintoloista. Illaksi ilma viileni juuri sopivaksi shoppailuun ja Palmassa sitten tulikin kierreltyä kaiken maailman Sephorat ja Zara Homet moneen otteeseen. Kauppojen lisäksi kaupungista löytyi mielin määrin ihania ravintoloita ja pikkukatuja, joskin lopulta tuntui ettei me nähty vielä edes puoliakaan. Etenkin nimenomaan Palmassa oli niin paljon nähtävää ja viikko on siihen loppujen lopuksi varsin lyhyt aika, mutta ainahan sinne voi palata uudestaan. Pelkästään jo tieto siitä lohduttaa oikein kovasti etenkin juuri näin loman loppumisen jälkeen, haha, niin monet asiat jäivät vielä kutkuttamaan ja kiinnostamaan!


Our favorite daytime activity was obviously lying in the sun while talking, reading books and listening music. We usually had lunch at the beach restaurants and went to the city when it got a little chillier. We wandered around Sephoras and Zara Homes so many times, had a nice dinners and fell in love with the little streets of Palma. I feel like we didn’t even see a half of them though, there was so much to see and a week wasn’t that long time after all. Well, the fact that I can always go back feels so comforting especially right now after the holiday, haha. 

33

12

10 Comments

 • Jennifer
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihania kuvia!
  Mallorca kiinnostaa kovasti, joten sinne on joskus varattava matkat 😊

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kauniita kuvia 😊, Cala Mayor kuulostaa ihan huipulta lomakohteelta <3 !

  Reply
 • Emmi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Näitä kuvia katellessa oon aika varma minne oon suuntaamassa ensi vuonna 😉

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ooh ihana paikka! Muuten mikä lakka siulla oli monessa snäpissäsi,semmonen vaaleenpunanen ja sit toinen ihana oli matkalle lähtiessäsi semmonen nude? 😊 ps. Muistakkin tehdä se ostospostaus! ;p

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Suosittelen todellakin!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Sitä se kyllä olikin:)

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Haha, kiva jos olin avuksi 😉

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Mulla oli itse asiassa koko reissun ajan se nude! Varmaan näytti vaan erilaiselta eri valoissa 😊 Mutta se oli siis tosiaan Essien Spin The Bottle!

  Reply
 • Gabriela K
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Love your pictures♥

  Reply
 • Anonyymi
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ahaa kiitti!:)

  Reply

Leave a Reply