PITKÄ VIIKONLOPPU KUVINA


Viikonloppu alkoi oikeastaan jo keskiviikkona helatorstain takia ja minä juhlistin sitä iltaan venähtäneellä työpäivällä, joskin varsin kivoissa puitteissa hehe.

Torstaina suunnattiin eka ruokakauppaan – me ollaan käyty viime aikoina eniten Lidlissä ja syynä on ollut (chilioliivien lisäksi) tämä. Lidleissä on ihan parhaat autonlatauspaikat. :)

Hain pitkästä aikaa myös Jungle Juicea – otan aina Captain Greenin tai O.C Punchin!

Perjantai-ilta vietettiin Hietsussa ja oli kyllä karanteeniin kivoin deitti-ilta tähän mennessä. Mietittiin kesäsuunnitelmia, syötiin irttareita ja katsottiin auringonlaskua.

Tuntui ihan kesältä. <3

Eksyttiin myös Herttoniemen kartanolle ja kyllä – olin koko viikonlopun samassa asussa. :D Tänne pitää mennä joskus uudestaan piknikille.

Mistä puheen ollen, lauantain illallinen kokattiin ja syötiin ulkona. Vietettiin oikeastaan koko päivä poikaystävän äidin luona ja saatiin myös vähän aurinkoa pintaan!

Sunnuntaina näin Lontoo-Katjaa. <3

Käytiin kävelyllä keskustassa, haettiin lounasta ja juteltiin kuulumiset läpi. Ihan hullua, että ollaan oltu jo monta kuukautta samassa maassa tän poikkeustilan takia ja nyt vasta nähtiin.

Loppupäivä meni hyvin pitkälti makuuasennossa – alettiin katsomaan jenkkien Masked Singeriä (ihan paras ohjelma :D) ja tein pitkästä aikaa sairaan hyvää avokadopastaa!

Here’s last weekend in photos – it was a good and long one! It really felt like summer too – I used this pink hoodie as a jacket, had a date night on the beach and ate our very first barbecue dinner at my boyfriend’s mom. What else – I saw a dear friend of mine after a really long time, watched The Masked Singer USA and made a nice bowl of avocado pasta. I hope yours was good too! <3

3 Comments

 • Nea
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Mulla ei ainakaan näy tässä postauksessa ollenkaan kuvat 😟 Myöskään bloglovinin kautta siirtyminen uusiin postauksiin ei onnistu, joten joudun aina tulemaan erikseen selaimen kautta puhelimella lukemaan postauksen, jonka näen bloglovinissa kun suora linkki ei toimi.

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiitos Nea, kun laitoit viestiä ja kerroit <3 Ei kyllä suoraan sanoen yllätä – mulla on ollut niin paljon teknisiä ongelmia täällä blogissa viime aikoina, että turhauttaa ihan älyttömästi itseänikin. Oon laittanut viestiä eteenpäin, toivottavasti kohta näkyy! Ja toivottavasti saadaan pian mun uusi sivu julkaisuun, se on jo olemassa mutta vielä fiksailun alla. 😊

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Sain muuten vastauksen: Chromessa on nyt jotain häikkää, mutta muilla selaimilla pitäis onnata! <3

  Reply

Leave a Reply