Printable packing list


packinglist

Matkailuun liittyvät postaukset ovat aina kovasti toivottuja, joten ajattelin tänään jakaa parhaat pakkausvinkkini sekä ihan konkreettisen listan, minkä mukaan itse aina uskollisesti pakkaan. Niin moneen kertaan kameran laturit, kuulokkeet ja parhaimmassa tapauksessa jopa sukat ovat unohtuneet, että kategorioidut ja hyvin organisoidut pakkauslistat ovat sittemmin juurtuneet rutiineihini – olin sitten lähdössä rantalomalle, mökille tai vaikkapa pian alkavalle kielikurssille. Oheista listaa tein siis lähinnä seuraavaa reissuani silmällä pitäen, mutta koska kielimatkaviikon matkalaukku ei tavallisesta kaupunkilomasta juurikaan poikkea, listasta löytyy must-have juttuni käytännössä mille tahansa matkalle!

Pakollisiin mukaanotettaviin kuuluvat tietysti ihan päivänselvät jutut passeista käsideseihin, mutta isommissa kaupungeissa feikkilompakko tai ainakin rahojen erittely on ihan fiksu veto mitä jos – tilanteiden varalle. Pitkille lennoille puuroainekset, kasvosuihke, silmätipat, silmälasit ja niskatyyny ovat minulle aivan ehdottoman tärkeitä, kun taas elektroniikasta ilman latureita, vara-akkuja ja offine-karttaa/sovelluksia/soittolistoja en pärjäisi. Mukanani on aina myös vatsaa helliviä luonnonlääkkeitä ja siemeniä, kurkkupastilleja ilmanvaihtokurkkukipua varten, kosteuttavia ihonhoitotuotteita/maskeja ja treenivaatteita, puhumattakaan mukavista matkustusasuista. Laitan usein koneeseen ilmavat ja suhteellisen ohuet kangashousut, kevyen neuleen, huivin (joka toimii myös peittona), sukat ja mahdollisimman freesin meikin, jonka päälle voi huoletta suihkutella kosteuttavaa ja raikastavaa lähdevesisuihketta. Lentokoneen ilma on nimittäin sen verran kuivaa, että kaikki mahdolliset kosteuttajat vesipullojen lisäksi ovat enemmän kuin tervetulleita!

Näillä eväillä laukku kohti New Yorkia on siis ainakin osittain pakattu ja muutkin matkavalmistelut matkustusluvista, kielioppitesteistä ja pakollisista nähtävyyksistä on kutakuinkin tehty. Tiedättehän minut, listoja löytyy pakkausjuttujen lisäksi myös muiden antamista vinkeistä, söpöistä kahviloista, valokuvauksellisista spoteista, hyvistä ostospaikoista, rauhallisista puistoista ja no, tämäkin lista taitaa jatkaa jatkumistaan… Innokkuutta toisin sanoen niin kyseistä kaupunkia kuin itse kielimatka – osuuttakin kohtaan siis totisesti löytyy, uusien ihmisten tapaaminen, kampuksen näkeminen ja koulun aktiviteetit luentoineen ja aamujoogineen kiinnostavat vähintäänkin yhtä paljon, kuin se kuuluisa Manhanttan-humu. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta vaatehuoneen ja pyykinpesun pariin, perinteinen matkustavan naisen asusovittelurumba alkakoon taas ;)

PS. Lisätietoa EF:n yhteistyöstä ja kielikursseista löytyy mm. täältä, testi sopivan kielikohteen löytämiseksi täältä, aiheeseen liittyvä what’s in my travel handbag – postaus täältä ja mikäli haluat tulostaa tai tallentaa oheisen pakkauslistan, onnistuu se parhaiten täältä!

Since I’m heading to New York with EF in a little while, I wanted to share my must-have things and travel essentials with you. I actually made this thinking about the language course I’m about to attend, but it turned out exactly the same that I’d follow in case of an ordinary city trip. So if you’re struggling with packing (forgetting some of the essentials or just packing way too much, like I used to do), I suggest to try one of these organized packing lists. You can print or save this one from here, if you’re looking for a categorized layout or having the same kind of essentials. Enough said, I really should go and keep checking my to-do list (gosh, I have so many lists in regard to this trip), but I must say I’m on cloud nine about all of this. Can’t wait to see the Manhattan, our campus, new friends, lectures, activities and you know, everything from my must-see list!

8 Comments

 • Erica
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hyvä ajoitus, itselläni on huomiseksi ajastettuna postaus lyhyelle lennolle pakkaamisesta. Listat <3

  Reply
 • Anna^
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ilman listoja itse olisin hukassa. Varsinkin pakkailussa 😊

  Reply
 • Pinja
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Listat on aina hyviä! Tää oli ihana postaus!<3

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Heh, hauska! Listojen tekeminen ja suunnittelu on kieltämättä parasta 😉

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana kuulla! 😊

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi, sama täällä 😃 Kaikki täytyy aina olla kirjoitettu ylös!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi kiitos Pinja <3 😊

  Reply
 • Elise
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Itsekkin varasin juuri muutamia päiviä sitten EFn kautta Nyciin matkan, tosin 9kuukaudeksi!! Laajaa matkapostausta sitten innolla odottaen 😊

  Reply

Leave a Reply