#STAYHOME -ELÄMÄÄ


1. Viikonlopun leipomukseni näytti kyllä hyvältä, mutta oli niin kuivaa, ettei meinannut mennä alas edes kahvin kanssa. :D

2. Päällä 98% ajasta. Mukavampaa hupparia saa etsiä!

3. Lukuvuorossa The Nature Fix. Oon jo kertaalleen lukenut tän viime vuonna, mutta Suomen luonto ja sen parantava voima tuntui nyt tosi ajankohtaiselta, joten halusin palata tähän.

4. Vuoden ekat parvekekahvit!

5. Oon ollut viime päivinä äärimmäisen kiitollinen auringosta. Jos nyt elettäis vaikka sitä ikuisuudelta tuntuvaa tammikuuta, mun (ajoittain tälläkin hetkellä horjuva) positiivisuus olis loppunut jo ajat sitten.

6. Papupastaa! Niin hyvää ja ainekset myös säilyvät hyvin, nyt kun kaupassa tulee käytyä harvemmin. (Resepti löytyy IG kohokohdista!)

7-8. Mun työhuone on ollut nyt paitsi poikaystävän toimisto, myös meikäläisen kuntosali. Vitsit, että noilla kumppareilla saa hyvän treenin aikaan, kuten punoittavista poskista näkyy!

9-10. Toissa viikonlopun leffapesä oli menestys. Me itse asiassa nukuttiin tässä pitkälle viikkoonkin, mutta sitä en kyllä välttämättä suosittele kenellekään – tällaisesta keskellä rojottavasta sängystä ei välttämättä tule se kaikista produktiivisin fiilis. :D

11. Eniten käytetyt tuotteet tällä hetkellä: & Other Storiesin käsivoide ja BYBIn yleisrasva, jota oon laittanut kuivimpiin kohtiin, sormitaipeisiin ym.

12. Henkireikä <3

13-14. Melkein kuin kahvilan terassilla ja tapasbaarissa. :D Tällaiset jutut tehdään usein yhdessä ystävien tai sukulaisten kanssa, mutta nyt kun ei luonnollisesti tavata heitä tai ylipäätään käydä missään, on kotona nautiskelu ilahduttanut.

15. Vielä yksi lenkkipolulta. En voi tarpeeksi korostaa näiden päivittäisten happihyppelyjen (ja ohjeistusten noudattamisen!!!!) tärkeyttä.

16. Sunnuntai-ilta kiteytettynä: mämmiä kookosmaidolla ja ruudulla uusi realitysarja Farmi.

Miten teillä on mennyt? <3

Here’s some photos of my #stayhome period. I’ve been baking, hanging out in comfy clothes, reading, having coffee on the balcony, walking outside, eating a lot pasta, doing home workouts, sleeping in the living room, washing and moisturizing my hands, trying to do fun things at home and enjoying the nature to the fullest. I can’t emphasize enough the importance of outdoors and that we stick to the directions at the moment. How’s everything going with you? <3

9 Comments

 • Sara
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Täällä on tehty etätöitä sekä kotoiltu ja ulkoiltu.. 😊

  Reply
 • Eva
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Moi! Mistä toi ihana huppari on? Kiinnostaa myös, et mistä noi hyvät kumpparit on, itse ostin juuri omat mutta ne ovat ihan surkeat… En haluaisi ostaa toista hutia!

  Reply
 • Ilonasport
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Moi. Täällä kirjoiteltu blogia, soiteltu ystäville ja nautittu auringosta ja rakkaan mieheni seurasta.

  Reply
 • Be_Creative
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Love your pictures! ♥ It’s hard do not meet up with friends/ family, have lunch in a nice restaurant and to enjoy the sun with some ice cream in the city. But it is so necessary to stay at home. I’m from Germany and we all try to stay at home. But I totally agree: Fresh air is so needed! Going for a little walk, jogging or riding a bike – alone or with the partner. That keeps me alive at the moment 😃 Have a nice week and be safe! ♥

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kuulostaa hyvältä <3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Äh pahoittelut, että on kestänyt vastata!❤️ huppari on Bikbokista ja kumpparit on Casallin – toimii ainakin omaan käyttötarkoitukseen super hyvin! Tossa paketissa tuli light, medium ja hard ja mä hankin XXL:stä ☺️

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kuulostaa ihanalta olosuhteisiin nähden❤️

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Love your comment – thank you for your time and sweet words!! But exactly, staying home is the best thing we can do atm, so let’s just try to make the most of it. 🙏🏼 Hugs!!

  Reply
 • Ilonasport
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Se on ihanaa <3

  Reply

Leave a Reply