Sunnuntaikuulumisia


Eilen oli kiva päivä. Kävin aamupäivästä jumpassa ja infrapunasaunassa, päivällä sain vähän työjuttuja eteenpäin ja illemmalla kierrettiin Tuomaan Markkinat läpi sekä fiilisteltiin muutenkin tunnelmallista Helsinkiä.

Sain ostettua myös paketointitarvikkeet, mutta loputkin jouluvalmistelut pitäisi saada kohta valmiiksi, sillä suuntaan jo tulevalla viikolla Itä-Suomeen. Ostoslistalla on onneksi vaan pari pientä muistamista ja ehkä jotakin herkkuja/kotiin viemisiä, kun ei tänäkään vuonna poikaystävän kanssa lahjoja vaihdeta. Olen sen sijaan tehnyt hänelle “joulukalenteria” laittamalla aina iltaisin meidän joulusukkaan jotakin pientä ja se on ollut musta ihana idea. Yhtenä aamuna hän sai lupauksen itse tehdystä erikoiskahvista, toisena laitoin sinne paketin pitkävartisia sukkia, kun hän huiteli nilkkasukissa ympäri kaupunkia jne. Pieniä arjen piristyksiä siis – tykkään antaa niitä enemmän, etenkin jos sitä aattona avattavaa lahjaa pitää alkaa keksimällä keksimään.

Mitäs muuta? Blogissa on ollut viime aikoina vähän teknisiä ongelmia, eikä niihin ole löytynyt mitään järkevää selitystä, joten se on vähän lannistanut omaa aktiivisuutta täällä. Onneksi kuitenkin valoa näkyy tunnelin päässä (vai pitäisikö sanoa ensi vuoden alussa), joten sitä odotellessa aion kuvata niin paljon kuin sielu sietää. Hankin nimittäin kameraani valovoimaisemman objektiivin pari päivää sitten ja nyt vain mietin, että miksi en tehnyt sitä aiemmin. Mulle tuli jälleen kerran puskista tämä pimeys, joten se jo helpottaa, että kamera jaksaa porskuttaa valon puutteesta huolimatta!

Sellaista siis tänne – fiilistelen tietysti joulua ja laitan myös parhaillani vuoden vikoja juttuja purkkiin, että voin sitten heittää jalat ylös kotikodin sohvalla. Ah, en malta odottaa. :)

Yesterday was nice. I went to the gym and infrared sauna, got some work done and wandered around the Christmas market here in Helsinki. As you can see, I bought some christmassy stuff as well, but I do need to hurry with the rest of them, since I’m going home for Christmas this upcoming week. Luckily I don’t have much on my list, only a few presents and maybe some treats etc., since we don’t do gifts with my boyfriend this year. I have, however, made an “advent calendar” for him and that’s been really nice for both of us. What else – I’ve been focusing on work, even though I’ve had some technical issues here on the blog and that’s been a bit discouraging. Fortunately there’s light at the end of the tunnel (or should I say at the beginning of next year), so while I’m waiting for that, I’m going to make the most of my new camera gear. And Christmas obviously – I can’t wait to throw my legs up in the holidays. :)

Beanie / & Other Stories

Knit / Gant

Coat / KappAhl

Jeans / Zara

4 Comments

 • Mette
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana idea toi joulukalenterin tekeminen poikaystävälle 😍🎄

  Reply
 • Roosa
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihanat nää kuvat! Onnistut aina niin hyvin kuvissa <3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hei ihanasti sanottu!! Kiitos! <3 <3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  :)<3 Se olikin kyllä tykätty!

  Reply

Leave a Reply