Tänä kesänä odotan…


…lomapäiviä, jotka starttaavat tänään! En tosin aio laittaa kanavia kiinni tai muuta vastaavaa, mutta luonnollisesti koneella tulee kökittyä vähemmän, kun ollaan molemmat kotona. Mitähän me oikein keksitään? Hassua, mutta myös aika rauhoittavaa, ettei ole mitään suunnitelmia.

…kummiksi tulemista. <3 Mua kysyttiin hetki sitten tähän maailman suurimpaan kunniatehtävään (ei luoja sitä hetkeä muuten, romahdin kyykkyyn vollottamaan :D), eli tätä odotan tietysti ihan kuumeisesti. Tai no en oikeasti malta edes odottaa!!

…illallisia, terassiviinejä ja muuta ulkoilua. Heti tänään olisi tarkoitus mennä testaamaan uusi italialainen ja olen niin fiiliksissä siitä, että olen jo päättänyt mitä tilaan.

…extempore-reissuja! Idässähän minä jo kävinkin (joskin haluaisin sinne vielä uudestaan tänä kesänä), mutta harkintalistalla on myös Hanko, Naantali ja Turku. Jos ei muuta, niin staycationille Helsingin keskustaan!

…pieniä juttuja, jotka kuuluvat kesään. Skifferin mansikkapizzoja, korttipelejä ja sarjojen uusintoja (mun tekisi ihan hirveästi mieli katsoa Serranon perhettä!). Käsin kirjoittamista, valokuvaamista ja pelkällä lakanalla nukkumista. Tennismatseja (ja niissä kiukuttelua, kun Joni alkaa kuitenkin neuvomaan liikaa :D) sekä uimista, puistossa makoilua ja pitkäksi venähtäneitä iltoja ystävien kanssa.

Kyllä tästä hyvä tulee. <3

This summer I cannot wait for our non-planned summer holiday that starts today. Neither the day I’m going become a godparent – I got asked for this honorable job a few weeks ago and just like that, I became a crazy crying godmother. I can’t wait for all kinds of dinners and drinks outside – we’re going to kick them off with italian flavors today. I’m also looking forward to small extempore trips near to our home and you know – tiny things that makes the summer. Strawberries on pizza, card games, tv reruns, writing, photographing, staying up late with friends… I bet this summer is going to be a good one after all!

Dress Mango (similar here)

Sunnies Police (shop here)

Bag Chanel

6 Comments

 • Sara
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana asu, kuten aina! 😍

  Reply
 • Isla
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Serranon perhe best!!! Kohta eka kausi katsottu täällä, ajan patina on vaan parantanu tätä sarjaa 😍

  Reply
 • Jenn
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana mekko!! Milloin olet ostanut tuon Mangosta? Ihanaa kesää, suunnitelmat kuulostaa tosi kivoilta 😊

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiitos!! <3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  OOOOH mistä katsot??!! Mäkin haluan!! 😃<3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Kiitos Jenn <3 Ostin viime syksynä Mangosta, en valitettavasti enää löytäny sivuilta 😟

  Reply

Leave a Reply