The best café in Tallinn


tallinncafe83

tallinncafe847

tallinncafe934

Vietimme tosiaan torstain Tallinnassa Eckerö Linen, Milttonin sekä ihanien tyttöjen kanssa ja ohjelmassa oli varsin kulinaristista puuhaa. Pyörimme koko päivän Telliskiven alueella (eli suositun F-Hoonen ympärillä) ja päädyimme esimerkiksi mitä tunnelmallisimpaan kahvilaan. Olen itse ajatellut Tallinnaa enemmänkin ravintoloiden mekkana ja keskittynyt kahvilabongailuun ihan muilla reissuilla, mutta tähän yksilöön ihastuin jo heti kyseisen paikan ovella. Renard Coffee Shop oli nimittäin vähän kaikkea urbaanin, kauniin, kotoisan, rosoisen ja Instagram-ystävällisen oleskelupaikan väliltä, eikä kahvissakaan ollut mitään moitittavaa. Tänne kannattaa siis suunnata kauralattelle ja pienelle välipalalle – Brooklyn vibat ovat ehdottomasti taattuja!

I spent my Thursday in Tallinn with Eckerö Line, Miltton and the sweetest girls. Our agenda of the day was basically just get to know to the area of Telliskivi (it’s near to the famous F-Hoone) and we ended up in this cozy café as well. I’ve always thought that Tallinn is a city of restaurants so I’ve never even looked for good coffee houses, but this time I really found one. Renard Coffee Shop was everything between urban, pretty, homey, rugged and Instagram-friendly, not even mentioning their coffee. Highly recommending this for an oat latte and a little afternoon snack – you’ll get the Brooklyn vibes immediately!

tallinncafe9 kopio

tallinncafe920

tallinncafe993

Ps. Kahvilan yhteydestä löytyy myös levykauppa, moottoripyöräjuttuja ja boheemi parturi, joten täällä viihtyvät varmasti myös poikaystävät!

Ps. You’ll find a disc shop, motor bike stuff and also a bohemian barbershop after stepping in, so bring your boyfriend as well!

9 Comments

 • Saara
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana! Kiitos vinkistä 😊

  Reply
 • Mette
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Näyttääpä kivalta paikalta 😊 ! Oliko Tallinnassa kevät jo pitkällä ja oliko siellä lämmin sää ? 😊

  Reply
 • iina
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Harmi kun mainospostauksia nykyään niin paljon 😟

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Hei Iina, harmi että koet näin! Huomioithan, että mainospostaukset on merkattu “kaupallinen yhteistyö” – lauseella heti postauksen alussa. Tämä ei esimerkiksi ole mainos, vaan halusin vaan vinkata kivasta paikasta 😊

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Heippa, mielenkiintoinen kommentti!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Sitä se kyllä olikin 😊 Sää oli itse asiassa ihan samanlainen kuin Suomessa, eli eipä juuri!

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  <3!!

  Reply
 • oona
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Missä se kaupallinen yhteistyö käytännössä lukee esim. Vitamimwellin postauksessa en näe mitään merkintää

  Reply
 • Johanna
  November 30, -0001 at 12:00 am

  http://www.jossecret.com/ravinnosta-matkustelusta-hyvasta-olosta/ Se lukee heti ensimmäisenä yllä olevan postauksen tapaan, jos teen postauksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Muut tuotevinkkaukset ja kuvissa näkyvät tuotteet ovat ihan vain omia suosituksiani tai rekvisiittaa, joista en hyödy esim. rahallisesti. Mitä Vitamin Wellin postausta tarkoitat? Jos puhut edellisestä hyvinvointipostauksestani jossa pullo näkyy, niin kyseessä oli juurikin vain haluamaani fiilistä hyvinvointi-aiheeseen, ei etukäteen suunniteltu tai maksettu mainos 😊 Olen tänä vuonna myös Vitamin Wellin brändilähettiläs ja tykkään heidän tuotteistaan, joten näin VW-tyttönä pullot kulkevat mukanani ihan luonnostaan 😉 Postaus ei kuitenkaan ole mainos jos se ei ala suoraan “kaupallinen yhteistyö” tai “postaus sisältää mainoslinkkejä” sanoilla, se kannattaa pitää mielessä!

  Reply

Leave a Reply