Toukokuussa…


…laitan parvekkeen kesäkuntoon. Listalla on ainakin verhotangon asennus ja kesäkukat, mitä me käytiinkin jo eilen katsomassa. Kuvasin puhelimen rullan täyteen potentiaalisia kasveja ja tarkoituksena on palata siihen samaiseen ulkopuutarhaan vielä loppuviikosta, kun ollaan päätetty mitä ostetaan.

…aion satsata myös leikkokukkiin. Pionikausi on täällä ja löysinkin jo ensimmäiset viime hammaslääkärireissulta. Laitoin ne meidän keittiöön kahvikoneen viereen ja ilahdun niistä niin monta kertaa päivässä!

…saan hammashommat valmiiksi, niistä puheen ollen. Oikominen on nyt taputeltu ja jäljellä on enää viimeistely. Tämä on tietysti koko projektin odotetuin vaihe – viime viikolla sain katsoa Netflixiä valkaisun yhteydessä ja ensi viikolla mun kahteen hampaaseen tehdään “pidennykset”, kun ne eivät ole mahtuneet kasvamaan normaalisti. Naurattaa, että otan elämäni ekat lisäkkeet en hiuksiin tai ripsiin, vaan hampaisiin. :D

…haluaisin herätellä juoksuharrastustani, nyt kun on tullut keskityttyä aika paljon kotona joogaamiseen ja kävelyyn. Meidän eilinen rento pariskuntalenkki muuttui nimittäin yhtäkkiä joksikin vuosisadan juoksukisaksi (perus) ja sain siitä jo vähän kiinni!

…aion mielikuvamatkailla. Tämän kevään ja kesän reissusuunnitelmat menivät niin sanotusti vihkoon, mutta on ollut hauska huomata, miten omaa ympäristöä on alkanut katsomaan vähän eri silmin. Nämä tien viereen istutetut sypressit vei mut suoraan Toscanan auringon alle ja keskustastakin bongailin ties kuinka monta pariisilaistyyppistä kadunkulmaa. Tulevana viikonloppuna aion kattaa meille aamukahvit ja croissantit parvekkeelle!

…on luvassa oikea leffailta. Olen pärjännyt mainiosti ilman salia, ravintoloita ja muita vapaa-ajan paikkoja, mutta leffateatteria kaipaan niin vietävästi!! Ajattelin siis, että voisi ihan vuokrata netistä jonkun uutuusleffan, tehdä ison kulhollisen poppareita ja mikä tärkeintä, piilottaa kaukosäätimen. Ei taukoja, niinkun ei ole leffassakaan!

…on aika korkata myös piknikkausi. Haaveilen lämpimistä auringonlaskuista ja mökin laituriviineistä, mutta niitä odotellessa joku kevytversio kahden kesken on varmasti ihan toteutettavissa.

In May I will turn our balcony into the perfect summer escape. I’m currently eyeing on light curtains and summery plants, which I’ll buy later this week. Also when it comes to our living areas, I adore having fresh flowers in the spring and I already found my first peonys of the season! In the next couple of weeks I’m also going to finish my teeth project, try to get back on track with running and find that special travel mood from my home country, which I absolutely did under these Tuscan cypress trees. What else – I’d love to have a good old movie night (I miss movie theaters surprisingly lot, so I figured renting would be fun!) and I also want to do a safe and small picnic for just us two.

4 Comments

 • Sara
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihania kuvia ja keväisiä suunnitelmia 😍✨

  Reply
 • JenniferIgnatius
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Johanna ihanat kuvat!! Ja hyviä pläänejä <3

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  <3 Kiitos Sara!

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Voi kiitos! Oli ihana iltavalo <3

  Reply

Leave a Reply