Uusia sarjasuosikkeja


Pitkästä aikaa blogipostausta, olen saattanut käyttää vähän liikaa aikaa tämän postauksen selvitystyöhön. :D Tässä tosiaan lempisarjani tällä hetkellä – toivottavasti löydätte näistä katsottavaa viikonloppuun. Ja hei, ihanaa vappua!

MODERN LOVE (Amazon Prime)

Kevyt, mutta koskettava New Yorkiin sijoittuva sarja, jonka jokaisessa jaksossa pureudutaan yhteen rakkaustarinaan. Tässä on huikeat näyttelijät (Anne Hathaway, Tina Fey, John Slattery…) ja esiin tuodaan myös vaikeampia aiheita, eli on siis muutakin kuin pelkkää siirappihömppää! Aito, rehellinen ja vieläpä tositarinoihin perustuva sarja – kannattaa siis kurkata tämä.

A MILLION LITTLE THINGS (Cmore)

Yksi parhaista sarjoista hetkeen! A Million Little Thingsissä pureudutaan tiiviin miesporukan elämään yllättävän menetyksen jälkeen. Miksi yksi heistä teki itsemurhan? Vastauksia alkaa vähitellen löytyä ja tätä on vaan yksinkertaisesti pakko katsoa jakso toisensa jälkeen. Odottamattomien käänteiden lisäksi sarjasta löytyy huumoria, parisuhdejuttuja, perhe-elämää ja muuta koukuttavaa.

OUTER BANKS (Netflix)

The O.C:ta jollakin tavalla muistuttava uutuussarja nuorista, jotka asuvat kahtia jakautuneella surffisaarella Outer Banksilla. Saarella asuu sekä varakkaita että varattomia ja yksistään jo se tuo vauhtia sekä vaarallisia tilanteita, mutta juoni käynnistyy kunnolla päähenkilön lähtiessä selvittämään isänsä katoamista. Tässä on musta sopivassa suhteessa jännitystä, toimintaa, surffimaisemia ja hyvää fiilistä – tosi helposti katsottava sarja siis.

HAPPINESS BEGINS & HAPPINESS CONTINUES (Amazon Prime)

Jonas Brothersin kreisinä teinifanina on pakko laittaa myös nämä dokumentit listaan, nimittäin bändi on kasassa taas ja minä ihan fiiliksissä siitä! Happiness Begins käsittelee hajoamista tarkemmin ja sitä oli kiinnostavaa katsoa, kun itse muistaa kaiken tietysti ulkopuolisen silmin. Dokkari oli hyvin tehty ja voisin suositella tätä kaikille, vaikkei nyt mitään suurta fanitustaustaa olisikaan! Toinen eli Happiness Continues keskittyy puolestaan nykyaikaan ja siinä seurataan veljesten ensimmäistä kiertuetta yhteenpaluun jälkeen.

MARVELOUS MRS. MAISEL (Amazon Prime)

Tähän sarjaan rakastuin heti ekassa jaksossa. Olen katsonut kohta ekan tuottarin ja juoni vaan paranee! Sarjan päähenkilö Midge Maisel, yläluokkainen Upper West Sidella asuva äiti ja vaimo, jätetään ja hän ajautuu sen myötä viinipäissään stand-up lavalle. Rääväsuinen baarityöntekijä (Alex Borstein!) näkee hänessä potentiaalia ja he alkavat yhdessä suunnitella Midgen uutta urapolkua, vaikka 1950-luvulla naisen piti hoitaa kotia, eikä heittää läppää lavalla. Sarja sijoittuu tosiaan vuoden 1958 New Yorkiin ja se on Gilmore Girlsin tekijöiltä, eli tästä ei siis huumoria ja visuaalisuutta puutu!

Here’s a four favorite series of mine at the moment, plus two documentaries! I absolutely loved Modern Love, it’s based in New York and there’s one modern love story in every episode. A Million Little Things was a relationship related as well, it’s about the life of a friend group after one of them commits a suicide. As a huge fan of The O.C, I also enjoyed Outer Banks (I found them kinda similar) and now that we’re talking about my teenager crushes, Jonas Brothers’ new documentaries as well. And then, my gosh, I found a series called Marvelous Mrs. Maisel and fell in love with it in the first episode. It’s also based in New York, but in 1958 and it’s created by my favorite, Amy Sherman-Balladino of Gilmore Girls.

6 Comments

 • Mette
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihana kuvasetti ja kiitti vinkeistä 😍😍

  Reply
 • Ann
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Heips! Millä kuvaat yleensä kuvat? Millä kameralla ja mitä objektiivejä käytät?:)

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Helou! <3 Nää kuvat on otettu ihan kännykällä (iphone 11pro) mutta yleensä kuvaan Canon 5 D Mark 3:lla ja siinä Sigman 35mm 1.4! 😊

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  <3 !!

  Reply
 • SofiaKeitaanranta
  November 30, -0001 at 12:00 am

  outer banks oli kyllä yllättävän hyvä sarja, kun parin ekan jakson jälkeen jäi jo kunnolla koukkuun 😃 Tokaa kautta odotellessa..

  Reply
 • johannaturpeinen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Mä kyllä kans tykkäsin! Nimenomaan koukuttava ja musta siinä pysy juoni hyvänä loppuun saakka 😊 Tokaa kautta odotellessa nimenomaan, voi olla kyllä että vielä hetki kestää nyyh!

  Reply

Leave a Reply