Viikonloppuna…


…tein perjantaiherkuksi makaroonilaatikkoa :D Miten hyvää voi kotiruoka olla!! Korvasin jauhelihan kaurajauhiksella ja heitin sekaan tuoretta pinaattia, ja sit vaan ketsupin kanssa alas. Avot.

…kiertelin parit lastenosastot ja -liikkeet (sain teiltä niin sööttejä vinkkejä IG:ssä!) ja löysin ihan täydellisen ristiäislahjan.

…linnottauduin makkariin lauantai-illaksi, kun meillä oli olkkarissa miesten UFC-katsomo. Katsoin leffaa (aika tylsää sellaista, Little Italy jäi siis kesken) ja aloitin Act Like a Lady nimisen kirjan, jota en taas olis halunnut laskea alas. Aitoja too much information -tarinoita kolmelta naiselta, eli virkistävän rehellistä lukemista siis!

…tein kunnon nostalgiatripin Starbucksiin ja tilasin meille pumpkin spice lattet. Onnistuin tietysti huitaisemaan omani kansi edellä maahan, mut onneksi olin ehtinyt tuhota sitä jo hyvän tovin ja loppuja sainkin sitten hörppäillä Jonin mukista. :)

kokeiltiin tehdä ekaa kertaa uppomunia (vähän helpotetulla versiolla, eli kelmun avulla näin) ja niistä tuli ihan täydellisiä! Ei todellakaan jäänyt meidän vikoiksi uppomuna-bageleiksi.

…aloitettiin Saran innoittamana parisuhteen vuosihuolto ja päätettiin alkaa vastailemaan noihin Saran listailemiin kysymyksiin aina yksi per päivä. Vähän matalamman kynnyksen versio tämäkin, mutta toimii ihan yhtä lailla!

…tehtiin astetta huolellisempi viikonloppusiivous ja nyt on ollut kiva aloitella työviikkoa täällä, kun kaikki ovien päällisistä ja ikkunankarmeista lähtien on pyyhitty.

(Edit. Huomattiin just, että jääkaappi ja pakastin oli mennyt varmaan just siivotessa pois päältä, eli pääsen seuraavaksi siivoamaan litkuksi sulaneita jäätelöitä. :D Tervetuloa maanantai, oli ihana viikonloppu!)

Coat Lindex / here

Sweater Reserved

Leggings Filippa K / here

Bag Elleme / here (on sale!)

4 Comments

 • EmmaKoo
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Makaronilaatikko best!! Oon tykästyny tekee sen härkiksellä ja heittäny keitettyjä porkkanoita kylkeen 😍 ketsuppia unohtamatta!

  Reply
 • Sofia
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Ihania kuvia taas! 😍🍁

  Reply
 • KalinaPopova
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Love it!

  nouw.com/kalinapopova

  Reply
 • Mikkelborgen
  November 30, -0001 at 12:00 am

  Smuk 😍🍁

  Reply

Leave a Reply